Pomyliłem linkilipek1234 pisze:Łuki_79 nie brałem udziału w dyskusji w tamtym temacie i to nie mój temat.
![kac :kac:](./images/smilies/kac.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pomyliłem linkilipek1234 pisze:Łuki_79 nie brałem udziału w dyskusji w tamtym temacie i to nie mój temat.
Oni za pierwszym razem demontowali i montowali ?? Jeśli tak, to sorry !! ale to jest w ramach reklamacji, nie maja prawa ponownie za demontaż kasować, no chyba że cwaniaki tak sobie warunki gwarancji ustalili, ze gwarancja obejmuje jedynie "samą" turbosprężarkę ;/lipek1234 pisze:a do tego jeszcze łajzy nie pokrywają kosztów ponownego wyjęcia i włożenia turibny...
Tego ci nikt nie powie czy tak było, dopiero jak się rozbierze turbinę to będzie można to stwierdzićlipek1234 pisze:Powiedzcie mi czy ten wyciek i świszczenie może oznaczać że tylko wyczyścili moje stare turbo i nie zregenerowali? Jakie jest wasze zdanie?
To są typowe wymówki tego typu "firm" usługa powinna być opisana i powinieneś dostać kwit, co zostało wymienione a co wyczyszczone/odnowione.lipek1234 pisze:tłumaczyli że przez strone gorącą nie przepływa olej tam są tylko spaliny...wiesz, prawdy się nie dowiesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości