![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Pomysł był dobry i wyszedł naprawdę dobrze.
Moderator: G0 Karcio
pewnieBroda6666 pisze:a mi sie nie podoba... i nie bede klapal ze super i wogole... bez tej dechy by duzo lepiej wygladal.... i znaczki dalbym na czarno a tylko kierunki pomaranczowe...
Właśnie te detale sprawiają, że wygląda inaczej niż reszta i podkreślają indywidualność. Zresztą nigdy nie będzie tak, że wszystkim się będzie podobało to samoBroda6666 pisze:a mi sie nie podoba... i nie bede klapal ze super i wogole... bez tej dechy by duzo lepiej wygladal.... i znaczki dalbym na czarno a tylko kierunki pomaranczowe...
ja kiedyś kupowałem do swoich to był czarniutki jak murzyn ciemną nocą, a przepuszczał światło niczym sitkoPOOREK pisze:mówisz pewnie o tym nie przepuszczającym światła i żeby wyciąć kilka otworków na wsteczny
RafaelloW007 pisze:ja kiedyś kupowałem do swoich to był czarniutki jak murzyn ciemną nocą, a przepuszczał światło niczym sitko![]()
podeśle na pw jak znajde
klapa nie była malowana, jak będzie okazja malować to pomyślimy o tymherbiasty pisze:Pieknie!! gratki awansu
ale.. wycieraczka na tyle out!! i z przod,u albo zolte halogeny albo pomaranczowe kierunki...
tak odemnie
dzisiaj doleciało wielkie pomarańczowe aloha na tylną szybę, pomarańczowe serca whell whores także mam nadzieję że jakoś się to ładnie zgraEasy pisze:[...]Osobiście Golf mi się podoba, ale brakuje jeszcze jakiś pomarańczowych wstawek.
wiesz co... nie wiem czy ktoś ode mnie chciałby jechać jeszcze, samemu to tak średnio mi się chce bo ani nikogo nie znam ani nickalbi_vw pisze:Jest kozak ale żółte halogeny jakoś mi nie pasują do tego pomarańczowego,lepsze by były dymione. Nie mogę się doczekać jak go zobaczę na żywo. Może wpadniecie do nas na spot jutro (sobota) o 17.30 w Kozienicach ?
do czasu jakiegoś zlotu będzie się okazja nad tym zastanowićAdrianao8 pisze:Będąc w zeszłym roku na Cult Style w Wilczych Laskach był tam łopel i przed nim rozsypany piasek, porobione babki z piasku itp, i tak bym chciał zobaczyć Twojego golfa na zlocie... piasek... wiaderko z łopatkami... pomarańczowa deska taka jak była w Baywatch... no i lasencja w pomarańczowym bikini na masce![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości