[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
[mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wojtek
też mam taką nadzieję!
nabrał uroku po tym malowaniu, odmłodniał ewidentnie muszę się przyzwyczaić, bo kiedyś wspomniałem że u Ciebie przywykłem do tych czarnych listewek fajnie jest
nabrał uroku po tym malowaniu, odmłodniał ewidentnie muszę się przyzwyczaić, bo kiedyś wspomniałem że u Ciebie przywykłem do tych czarnych listewek fajnie jest
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
ładnie skubany usiadł, nawet przy zaaplikowaniu dystansów koło ładnie się z przodu chowa w nadkole
Wojtek, bagażnik robi robotę to co lubię najbardziej ,,Lubię to,, klik,klik
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- yatering
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bardzo fajnie zrobione autko, zgadzam sie z przedmowca- bagaznik robi robote
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wo
dokładnie ładne, schludne mk3 na glebie jakieś konkretne plany na 2011 oprócz dbania?ShauN pisze:Ładne, schludne mk3 Pozdro
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
dziękiKaoz pisze:Elegancko
głównie praktyczną, bo przede wszystkim "wozi" mój rower a że przy okazji fajnie wygląda to tylko plusWegiel pisze:Wojtek, bagażnik robi robotę to co lubię najbardziej ,,Lubię to,, klik,klik
dziękiyatering pisze:bardzo fajnie zrobione autko, zgadzam sie z przedmowca- bagaznik robi robote
W sumie mimo wielu zmian wygląda na pierwszy rzut oka jak seryjny golf - i to mnie wbrew pozorom bardzo cieszyShauN pisze:Ładne, schludne mk3 Pozdro
Plany się nie zmieniają - silnik i felgi... No i jakieś zawody easca sqlPOOREK pisze:jakieś konkretne plany na 2011 oprócz dbania?
Re: [mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wo
Właśnie dlatego lubię ten temat, takie prawdziwe OEM++, wszystko zgrane, bez zbędnych szaleństw, robienia czegoś na siłę.Wojtek pisze:dziękiKaoz pisze:Elegancko
W sumie mimo wielu zmian wygląda na pierwszy rzut oka jak seryjny golf - i to mnie wbrew pozorom bardzo cieszy
Czekam, aż w końcu będzie okazja zobaczyć na spocie, chętnie podpatrzę pare rzeczy.
Nawiasem mówiąc, będziesz montował klamki od polo? czy odpuściłeś?
teraz po co jak ma ładne w kolorze,Kaoz pisze:Nawiasem mówiąc, będziesz montował klamki od polo? czy odpuściłeś?
na pewno na rozpoczęciu sezonu będę, a tak to w ostatnim czasie nie bardzo mam czas jeździć na spotyKaoz pisze:Właśnie dlatego lubię ten temat, takie prawdziwe OEM++, wszystko zgrane, bez zbędnych szaleństw, robienia czegoś na siłę.
Czekam, aż w końcu będzie okazja zobaczyć na spocie, chętnie podpatrzę pare rzeczy.
tak jak Artek napisał - skoro malowałem ori to nie po to, żeby wkładać od poloKaoz pisze:Nawiasem mówiąc, będziesz montował klamki od polo? czy odpuściłeś?
no, no... jest nieźle, ale jak bym jeszcze zmienił boczne kierunki na białe, żeby pasowały do reszty oświetlenia powodzenia w dalszych modach
Parę fotek z wczoraj z rozpoczęcia sezonu Małopolska & Śląsk 2011 ze spontanicznie zorganizowanej sesji
Więcej tutaj:
https://picasaweb.google.com/wwiecha/ZR ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Więcej tutaj:
https://picasaweb.google.com/wwiecha/ZR ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;