[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
hehe jaka przemiana wydaje mi sie ,ze wiem od kogo masz naklejki .w fajnym stylu zrobiles auto KOOREK
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3379978#3379978
no ładna przemiana, kolor felg itd, na początku wywoływał we mnie mieszane uczucie, ale jak to wszystko poskładane do kupy to powiem że wygląda to świetnie,
W sumie przy małych kosztach finansowych można zrobić zamieszanie przy aucie
- GarageBoy
- Forum Master
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
pomyślimy... zawsze chciałem mieć pedobear-a i mam... teraz jak już mam to może mi się szybko znudzi może rzeczywiście średnio to wygląda, oswajam sietroche z wyglądem więc popatrzę któregoś dnia na to chłodnym okiemFrykas pisze:ALOHA na szybie fajna i w klimacie auta ale tego PEDOBEARA bym wywalil bo psuje tył..
dziękiM4N14K pisze:nie zajrzysz przez jakiś czas do tematu a potem poznać nie można, fura na sezon przygotowana niebanalnie i zjawiskowo, dla mnie bomba
Sajmon daje radę z lampami to też może racja bo teraz większość lamp to homemade hcc.. moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie, bo nie każdego stać na ori hcc do mnie może by podszedł patent z pomarańczowym kierunkiem...RafaelloW007 pisze:Robi skubany zamieszanie widze Sajmon na bocznej siedzi jak z przodu i boku pomarańczki to może na tył też zostawić pomarańcz
dokładnie, od tego urwisa widziałem nawet do fotki z Tobą pozował dzięki MRWmrowkazw pisze:hehe jaka przemiana wydaje mi sie ,ze wiem od kogo masz naklejki .w fajnym stylu zrobiles auto KOOREK
gdyby nie VT sam bym się na to wszystko nie zdecydował wszystko było dokładnie przemyślane i miało być tak żeby nie było wsi, bez zbędnego kupowania gratów na przymiarkę i ewentualną sprzedaż z efektu jestem zadowolonyA r t u r pisze:no ładna przemiana, kolor felg itd, na początku wywoływał we mnie mieszane uczucie, ale jak to wszystko poskładane do kupy to powiem że wygląda to świetnie,
dziękiGarageBoy pisze:Super pomysł na pomarańczke
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Kolor kół i projektory mi banie zorały
Też myślałem o takiej opcji do mojego z projektorami i takim kolorem felg wcześniej, ale jakoś kasiorki mi ciągle brak
Całkiem dobrze ci sie zgrała decha z całokształtem samochodu, nie myślałem że w czarnym aucie tak to może wyglądać, myślałem że tylko pastelowe cieplutkie jasne kolory pasują do tego, a tu niespodzianka, dodatkowo napewno 5 drzwi też tu robi robotę.
pozdróVWka i czekam na następne mody
Też myślałem o takiej opcji do mojego z projektorami i takim kolorem felg wcześniej, ale jakoś kasiorki mi ciągle brak
Całkiem dobrze ci sie zgrała decha z całokształtem samochodu, nie myślałem że w czarnym aucie tak to może wyglądać, myślałem że tylko pastelowe cieplutkie jasne kolory pasują do tego, a tu niespodzianka, dodatkowo napewno 5 drzwi też tu robi robotę.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Proszę, proszę jaka przemiana Autko super się prezenci, mam nadzieję że do Nysy zawitasz i uda się zamienić dwa słowa. Peace
Dobra to ten halt był pewnie kolo kościoła? Bo wczoraj jechałem i miałem 62km i do tego Policjantka mnie celowała, Dobrze ze do lamp się nie doczepił ze czerwone kierunki bo, mamy te sama drogie i często jakaś **** stoi co się chce doczepić do czegoś.
Może niedługo będę miał dla ciebie i Serka mała mila niespodziankę , ale czekam na wiadomość jak coś już będę wiedział to się spotkamy i pogadamy
Może niedługo będę miał dla ciebie i Serka mała mila niespodziankę , ale czekam na wiadomość jak coś już będę wiedział to się spotkamy i pogadamy
Robi szał, super pomysł na pomarańczowe dodatki
v8 ryk..
viewtopic.php?f=91&t=492216
viewtopic.php?f=91&t=492216
Zapewne przyciąga sporą uwagę ,wszystko zrobione z dobrym pomysłem Pomarańczowe szaleństwo i aloha trafione w sedno sprawy
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
- Lisu08
- Użytkownik
- Kontakt:
oryginalne pomarańczowe detale. indywidualny styl. To się ceni
- pawka508
- Gadatliwa bestia
POOREK,
ja tu nie wiem co mam pisać tutaj jest wszystko dopięte praktycznie na ostatni guzik i możesz zbierać graty na następny sezon
ja tu nie wiem co mam pisać tutaj jest wszystko dopięte praktycznie na ostatni guzik i możesz zbierać graty na następny sezon
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Fura sie slicznie prezentuje na drodze, normalnie ludzie sie ogladaja. Jechalem za toba do Radomia jakis tydzien temu, pozdrawialem z zielonego audi A2
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
kojarzę było mi miło zwłaszcza podczas pozdrowień podczas wyprzedzania i na wlocie do Radomia, dzięki a audi nie było srebrne? nie wiem z resztą.... z chęcią obadam twój nowy projekt, poprzedni urywał mózg ależ ten świat jest małyolozwirski pisze:Fura sie slicznie prezentuje na drodze, normalnie ludzie sie ogladaja. Jechalem za toba do Radomia jakis tydzien temu, pozdrawialem z zielonego audi A2
rzeczywiście ten setup bardziej pasuje do 5D dziękipogoda88 pisze:Kolor kół i projektory mi banie zorały
też mam taką nadzieję... jeśli wyrobię się z kasą na Nysę to pojawię się na 100%ShauN pisze:Proszę, proszę jaka przemiana Autko super się prezenci, mam nadzieję że do Nysy zawitasz i uda się zamienić dwa słowa. Peace
a właśnie że w środku miasta a nie przed jakimś kościołemBaran. pisze:Dobra to ten halt był pewnie kolo kościoła? Bo wczoraj jechałem i miałem 62km i do tego Policjantka mnie celowała, Dobrze ze do lamp się nie doczepił ze czerwone kierunki bo, mamy te sama drogie i często jakaś **** stoi co się chce doczepić do czegoś.
Przemas pisze:Robi szał, super pomysł na pomarańczowe dodatki
kenzy17 pisze:Zapewne przyciąga sporą uwagę ,wszystko zrobione z dobrym pomysłem Pomarańczowe szaleństwo i aloha trafione w sedno sprawy
dziękiLisu08 pisze:oryginalnie i z gustem
różne myśli po głowie chodzą, zależy od dnia w tym sezonie jest jeszcze plan na wnętrze, nawet dzisiaj oglądałem co nie co, ale kicha narazie...pawka508 pisze:POOREK,
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl