V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Golf RMR V8, pali, film str. 10
No to moze mi pomozecie w doborze felg? Maja byc stalowki 15cali, dwie sztuki z rozstawem 5x112 i otworem 66mm (mercedes) i dwie do golfa mkII czyli 4x100 i 57.1 mm. Lub jakies inne kombinacje, tylko bez zmiany rozstawu z 4 na 5 srub za pomoca dystansu. No i musza wygladac podobnie na pierwszy rzut oka.
Druga sprawa to skad wziac powietrze do silnika, albo jakis wlot na dachu jak w samochodach rajdowych, albo przez szybe tylnich dzwi czy ze slupka C.
Druga sprawa to skad wziac powietrze do silnika, albo jakis wlot na dachu jak w samochodach rajdowych, albo przez szybe tylnich dzwi czy ze slupka C.
-
- ->|<-
Golf RMR V8, jaki felgi?
To dość rozsądne i raczej tanie, szyba z plexiglasu z wlotem. (będzie tak trochę profi )olozwirski pisze:przez szybe tylnich dzwi
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Golf RMR V8, jaki felgi?
olozwirski, a może weź z przodu wsadź piasty 5x100 lub jak widziałem na cultstyle.pl ktoś w firmie z Polski dorabiane miał piasty 5x112 na front do Golfa 2.
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
Golf RMR V8, jaki felgi?
http://allegro.pl/ronal-kleeblatt-14-5x ... 74492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
14 cali tyle że nie wiem jak z dostępnością w rozstawie 4x100
14 cali tyle że nie wiem jak z dostępnością w rozstawie 4x100
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=182184]Cztery kółka kubyVWujka[/url]
[img]http://img37.imageshack.us/img37/4236/newvwfsig.jpg[/img]
[b]KR jeździ[/b]
[img]http://img37.imageshack.us/img37/4236/newvwfsig.jpg[/img]
[b]KR jeździ[/b]
- barteKKK03
- V.I.P.
Golf RMR V8, jaki felgi?
A zamiast kombinować z piastami i innymi cudami to ja bym dwa rodzaje stalówek zakrył ori kołpakiem np z Passka B5.. według mnie wygląda to przyjemnie, było jakieś mk2 na forum z takim setupem... takie moje zdanie
Golf RMR V8, jaki felgi?
podjedż do mnie po wloty, mam dla Ciebie komplecik
+1barteKKK03 pisze: ja bym dwa rodzaje stalówek zakrył ori kołpakiem np z Passka B5
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf RMR V8, jaki felgi?
Bartek jakiez to bylo genialnie proste a na to nie wpadlem. Jak nie znajde odpowiednich felg to tak bedzie.
Grzesiek te podwojne sa fajne. Zalatwily by mi od razu nawiew na silnik. Pozostaje jeszcze kwestia gdzie je umiescic, w szybie, w dzwiach, bardziej z tylu czy blizej srodka?
Grzesiek te podwojne sa fajne. Zalatwily by mi od razu nawiew na silnik. Pozostaje jeszcze kwestia gdzie je umiescic, w szybie, w dzwiach, bardziej z tylu czy blizej srodka?
Golf RMR V8, jaki felgi?
A wloty z tylnego słupka z Fiata 126?? Jest w miare duży i też załozyć go na tył ?? Rozbierałem ostatnio malucha i tak mi wpadło na myśl
Golf RMR V8, jaki felgi?
szybe w tylnych drzwiach ogarnąc z poliwęglanu i wpasowac wlotolozwirski pisze:Pozostaje jeszcze kwestia gdzie je umiescic, w szybie, w dzwiach, bardziej z tylu czy blizej srodka?
- Apsik