powinieneś jeszcze włożyć tam linkę w razie jakby trzeba było kogoś za nóżkę po lesie przeciągnąć

Moderator: G0 Karcio
Dokładnie tak. Kolorek z palety Subaru - subaru blaumicky pisze:Mmm kolorek tego MK2 masz po prostu wypaśny! To jest jakiś a la Subaru?
jeszcze trochę i będzie projekcik naklejki wlkp skończony i będzie ona dostępna dla wszystkichFredi88 pisze:a co do naklejki wlkp to chetnie ja sobie obejrze :>
to akurat jest straszakCzapCzap pisze:Mam straszaka wyglada idendyko jak ta twoja splowka ... prawdziwa ??
To akurat jest straszak, prawdziwa leży w schowku zawsze, prawda Fox00?Fox_00 pisze:Dokładnie tak. Kolorek z palety Subaru - subaru blaumicky pisze:Mmm kolorek tego MK2 masz po prostu wypaśny! To jest jakiś a la Subaru?
jeszcze trochę i będzie projekcik naklejki wlkp skończony i będzie ona dostępna dla wszystkichFredi88 pisze:a co do naklejki wlkp to chetnie ja sobie obejrze :>
to akurat jest straszakCzapCzap pisze:Mam straszaka wyglada idendyko jak ta twoja splowka ... prawdziwa ??
bagażniczek to tylko został tak przystrojony dla jajcarskiego zdjęcia![]()
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=7372&start=0eku_suci pisze:a powiedz mi gdzie moge zdobyc ta naklejeczke co masz pod tylna lampa??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości