Witam czy mógłby mi ktoś doradzić jaki gwint wrzucić do MKIII vr6 z 93 r. - generalnie chodzi mi oto żeby nie był za miękki auto stoi na 16"
moja szukajka nic ciekawego na ten temat nie znalazła
Gwint do vr6
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: Gwint do vr6
to zależy do jakich celów miałby slużyć i najważniejsze do jakie kwoty?Rafał 82 pisze:Witam czy mógłby mi ktoś doradzić jaki gwint wrzucić do MKIII vr6 z 93 r. - generalnie chodzi mi oto żeby nie był za miękki auto stoi na 16"
moja szukajka nic ciekawego na ten temat nie znalazła
Gwint do vr6
Witam,
podłączę się do tematu jaki gwint polecacie do Mk3 Vr6 96r?
Nie chcę masakrycznej gleby ale zlikwidować prześwity i druga sprawa nie latam wolno więc coś co sie nadaje do ostrzejszych zakrętów...
podłączę się do tematu jaki gwint polecacie do Mk3 Vr6 96r?
Nie chcę masakrycznej gleby ale zlikwidować prześwity i druga sprawa nie latam wolno więc coś co sie nadaje do ostrzejszych zakrętów...
Gwint do vr6
no wlasnie rozbraja mnie jak ludzie pytaja o gwinty ja kazdemu polecilbym KW V3 ale co z tego jak pozniej ktos pisze ze do 1 tys a taki gwint np 8 tys
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Tak ale tego szajsu do 1 tyś sam masz kilka rodzai i chyba się to różni trochę czy to ten sam miódMAPET pisze:no wlasnie rozbraja mnie jak ludzie pytaja o gwinty ja kazdemu polecilbym KW V3 ale co z tego jak pozniej ktos pisze ze do 1 tys a taki gwint np 8 tys
Rafał 82 pisze:Tak ale tego szajsu do 1 tyś sam masz kilka rodzai i chyba się to różni trochę czy to ten sam miódMAPET pisze:no wlasnie rozbraja mnie jak ludzie pytaja o gwinty ja kazdemu polecilbym KW V3 ale co z tego jak pozniej ktos pisze ze do 1 tys a taki gwint np 8 tys
tak ale napisac trzeba ze chodzi o gwinty w cenie x-y a nie jaki polecacie gwint...
http://www.mapet-TUNING.com