Mk4+gwint i łącznik stabilizatora
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
cezary3, kilka postow wyzej dalem fote customowych lacznikow na ktorych nic sie nie nagina
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
evolution a skąd wziełeś takie cuda na przegubach kulowych ? sklep jakiś czy custom? przydało by się lepsze zdjęcie jakieś
Audi_Sportback
evolution, jak te łaczniki sa przykrecone do wachacza ?
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Mk4+gwint i łącznik stabilizatora
dobrane sa z innego auta, tzw customsheriffg pisze:evolution a skąd wziełeś takie cuda na przegubach kulowych ? sklep jakiś czy custom? przydało by się lepsze zdjęcie jakieś
sa po prostu wkrecone w wachaczeYaro1981 pisze:evolution, jak te łaczniki sa przykrecone do wachacza ?
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Prześledzilem cały temat i jednak najpierw przed wymiana zawieszenia na gwintowane chce sie zaopatrzec o stabi z S3, TT, tylko moje pytanie brzmi, jeszcze raz dla pewnosci, czy normalnie bez zmiany koncówek da sie go zamontowac, a i czy ktos moglby podać link z allegro jak dokladnie wygladaja te koncówki ponieważ kupilbym odrazu nowe by 2 razy tego nie rozkrecac.
Było:
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
Vanish, wszystko ładnie wchodzi, bez większych problemów
Mam Panowie newsa dotyczącego montowania stabi oryginalnie na długim łączniku do amora ! W tygodniu kolega zakładał stabilizator od s3 w Golf'ie MkIV, zawieszenie gwintowane firmy MTS, przód od wersji 4Motion z uchem pod długi łącznik, wszystko niby ładnie fajnie, ale co się okazało małe chińskie rączki chyba się walnęły i wypuściły partie do której nie idzie za żadne skarby zamontować łącznika, ponieważ ucho montażowe na zawieszeniu jest o jakieś 3-4cm niżej przyspawane, w stosunku do zawieszenia KW
Mam Panowie newsa dotyczącego montowania stabi oryginalnie na długim łączniku do amora ! W tygodniu kolega zakładał stabilizator od s3 w Golf'ie MkIV, zawieszenie gwintowane firmy MTS, przód od wersji 4Motion z uchem pod długi łącznik, wszystko niby ładnie fajnie, ale co się okazało małe chińskie rączki chyba się walnęły i wypuściły partie do której nie idzie za żadne skarby zamontować łącznika, ponieważ ucho montażowe na zawieszeniu jest o jakieś 3-4cm niżej przyspawane, w stosunku do zawieszenia KW
Koledzy na zdjeciu poniżej sa stabilizatory to jest przedni i tylni czy jak?
http://allegro.pl/audi-tt-98-06-1-8t-22 ... 26739.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/audi-tt-98-06-1-8t-22 ... 26739.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Było:
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
szczep, to nie chinskie raczki tylko taki standard ze ori laczniki z s3 sa za dlugie w mk4, trzeba przespawywac lapki na amorkach na inne lub robic laczniki do wachacza albo kupic tuningowe krotsze
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
evolution, do KW V1 podłączyłem bez większego problemu wszystko P&P tylko w MTS'ie był problem
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
i do mts oraz tat wlasnie sa tuningowe laczniki, to samo tyczy jeszcze kilku gwintow ale juz nie pamietam nazwy
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Mk4+gwint i łącznik stabilizatora
jezdzacego:) chcesz - poszukaj w katalogu. ja mam firme handlowo uslugowa i nie mam zamiaru rozdawac efektow swojej pracyjakubek pisze:evolution, z jakiego auta byly te łączniki z paru postów wyzej ??
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT