SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
+300KM Mk6 Golf R + wydech MG
Nuuuda, Zlos wziął chyba jakieś leki na uspokojenie bo nic nie pisze
Umyłem se właśnie furę, Onet twierdzi że od jutra do niedzieli w Warszawie bezdeszczowo .
Nie była bardzo brudna ale miałem wrażenie że ludzie patrzą na mnie z miną że mam brudny samochód a przecież takie auta się nie brudzą
BTW. Macie w schowku taki przycisk do resetowania czujnika ciśnienia w oponach? Jest taka naklejka od strony kierowcy na drzwiach.
Jak ktoś ma takie coś to niech wrzuci fotę, u mnie tego nie ma albo nie mogę znaleźć
Umyłem se właśnie furę, Onet twierdzi że od jutra do niedzieli w Warszawie bezdeszczowo .
Nie była bardzo brudna ale miałem wrażenie że ludzie patrzą na mnie z miną że mam brudny samochód a przecież takie auta się nie brudzą
BTW. Macie w schowku taki przycisk do resetowania czujnika ciśnienia w oponach? Jest taka naklejka od strony kierowcy na drzwiach.
Jak ktoś ma takie coś to niech wrzuci fotę, u mnie tego nie ma albo nie mogę znaleźć
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Dzisiaj będzie aktualizacja, oby Ja nie myje auta bo u mnie ciapa straszna. Dobrze, że na zimówkach jeszcze jeżdżę bo na termometrze nie więcej jak 5 stopni C.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Ja swoje co 2-3 dni myję, a i tak efekt średni, bo na naszych wyrobach drogopodobnych syf jak nie wiem co.
Re: +300KM Mk6 Golf R + wydech MG
Nie za często? Oby nie na szczotachjakublad pisze:Ja swoje co 2-3 dni myję, a i tak efekt średni, bo na naszych wyrobach drogopodobnych syf jak nie wiem co.
Gdybym czarnym na szczotki wjechał - byłaby masakra. Wystarczy po lekko zakurzonym ręką przetrzeć i rysy powstają, więc nie chcę myśleć, co by po szczotkach było.MatthewG pisze:Nie za często? Oby nie na szczotachjakublad pisze:Ja swoje co 2-3 dni myję, a i tak efekt średni, bo na naszych wyrobach drogopodobnych syf jak nie wiem co.
Dlatego warto zainwestować w porządne kosmetyki i zabezpieczyć lakier porządnym woskiem, albo jak ktoś ma kasę to podjechać do CarSPA albo Swissvax Detailing i mieć autko dopieszczone lepiej jak wyjeżdżało z fabryki
Zgadzam się z powyższym, o taki samochód trzeba dbać Co do pytania o CSa, najlepiej będzie jak twórca tego tematu się wypowie. Dzisiaj się okaże czy miał rację czy też nie, zapewne wspomni o tym tutaj
P.S. Forest89, mieszkasz w Osace?
P.S. Forest89, mieszkasz w Osace?
Co z tym czujnikiem ciśnienia w oponach, macie go ?
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Ja go mam.Jest to przycisk z napisem SET.vrs pisze:Co z tym czujnikiem ciśnienia w oponach, macie go ?
W schowku ? U mnie chyba nie ma albo nie wiem gdzie go szukać... Kombinują z tymi samochodami...Rybak pisze:Ja go mam.Jest to przycisk z napisem SET.vrs pisze:Co z tym czujnikiem ciśnienia w oponach, macie go ?
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
340KM Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0
Obiecałem i karmię hamownią:
Kreski, stan NOWY wydech MG + virus 2.0 by CompSport (mapa sprzed wydechu):
https://picasaweb.google.com/lh/photo/C ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreski, stan NOWY wydech MG + NOWY virus 3.0 by CompSport (mapa + DSG):
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Y ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto chodzi na żyletka. Zrobiłem nim 270 km ze Śląska do Wawy i w trasie jest po prostu mocarz. Przyspiesza na 6. biegu od 80 do 160 tak, jak wcześniej na 5. biegu.
Procedura LC: kozak.
W weekend pomierzę go racelogikiem, będzie więcej cyferek. Teraz padam na złosiowego pyska.
Miłego palcowania ekranów!
https://picasaweb.google.com/lh/photo/C ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Y ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto chodzi na żyletka. Zrobiłem nim 270 km ze Śląska do Wawy i w trasie jest po prostu mocarz. Przyspiesza na 6. biegu od 80 do 160 tak, jak wcześniej na 5. biegu.
W weekend pomierzę go racelogikiem, będzie więcej cyferek. Teraz padam na złosiowego pyska.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
340KM Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0
Schyl się, schowek pasażera w lewym górnym rogu. Obok kluczyka do deaktywacji poduszki pasażera.vrs pisze:W schowku ? U mnie chyba nie ma albo nie wiem gdzie go szukać...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Re: 340KM Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0
Noooo Tomek jest ogień Nie pamietam dokladnie, ale chyba podobne *jesli nie nieco slabsze" parametry mialem na zblizonym setupie w S3 takze zdecydowanie widac, ze Szymek i Patryk sie postarali. Przyrost momentu jak start rakiety Saturn 5 wiec mysle ze zaje ... to czuc jak walniesz LC No nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowaczlos pisze:Obiecałem i karmię hamownią:
Ps. Ciekawe czy 4,5 do setki peknie, ale uwazam ze tak. Jak tylko porobisz pomiary to od razu wrzucaj