SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
zlos, ładny wykresik maks moment już przy niecałych 3krpm i trzyma się ładnie długo pięknie to musi zapier...lać ahhh
bywasz czasami w Opolu ? chętnie bym usłyszał jak to teraz chodzi choć to nie Twoje rejony
ale brawo jest ładnie
bywasz czasami w Opolu ? chętnie bym usłyszał jak to teraz chodzi choć to nie Twoje rejony
ale brawo jest ładnie
Potwierdzam, postarali się Pięknie im za to dziękuję.PiSi pisze:Szymek i Patryk sie postarali
Lubię takie poranki, kiedy przy kawie żona i dzieciaki trują o dniu - szkole - pracy, a ja myślami tylko przy tym, jak auto będzie chodzić do setki
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Bajka, 340 koni napęd na 4 koła po prostu bajka:D Gratuluje!:)
http://www.kopirajdy.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Piękny samochodzie gratuluje
tak z ciekawości ile pochłonęło gotóweczki podniesienie go do 340km?? bo chyba nie była to jakaś zatrważająca suma w końcu aż jakiś dogłębnych modów nie robiłeś
Jestem pod wrażeniem jak ten silniczek ładnie się poddaje tuningowi, i na marginesie ile czekaliście na r bo w salonie uprzedzili mnie że okres oczekiwania około 5-6 miesięcy co osobiście uważam za koszmar już chyba krócej czeka się na s-klase
tak z ciekawości ile pochłonęło gotóweczki podniesienie go do 340km?? bo chyba nie była to jakaś zatrważająca suma w końcu aż jakiś dogłębnych modów nie robiłeś
Jestem pod wrażeniem jak ten silniczek ładnie się poddaje tuningowi, i na marginesie ile czekaliście na r bo w salonie uprzedzili mnie że okres oczekiwania około 5-6 miesięcy co osobiście uważam za koszmar już chyba krócej czeka się na s-klase
Samochód nie jest po wielkich modach, ma wymieniony intercooler oraz zrobiony w MG Motorsport wydech. Jeździ na serii wtryskach i pompie, turbo pracuje z ciśnieniem fabrycznym.konoo pisze:tak z ciekawości ile pochłonęło gotóweczki podniesienie go do 340km
Koszty? Koszty są takie, że przeciętnego zjadacza eRki spokojnie na nie stać
Nie czekałem, wyrwałem auto pokazowe zanim wyjechało pierwszy raz z salonu (przebieg: 6km).konoo pisze:ile czekaliście na r
Dodatkowo zmiany w pracy skrzyni DSG są przefajne. Naprawdę jakbym dostał nowe auto do objeżdżenia
W trybie D skrzynia inaczej miesza biegami, lepiej odchodzi, nie zrzuca od razu na 6. i nie muli.
W trybie S, dzięki poprawkom momentu obrotowego samochód ma buta od pierwszego dotknięcia gazu. I to takiego, że dostałem od żony zakaz (chwilowy! ) używania trybu sportowego, bo ponoć drań jeden główkę jej chce urwać Jeśli urwie moją głowę, to znajdziecie ją z tyłu auta z głupawym uśmiechem na gębie ...
p.s. Dzisiaj wieczorkiem mierzenie auta racelogikiem. No i jak ja mam teraz PRACOWAĆ? No jak???
Na Bemowo w niedzielę się nie wybierasz?
www.proturbo.com.pl
pewnie uśmiechasz się do monitorazlos pisze: No i jak ja mam teraz PRACOWAĆ? No jak???
jakoś lekko z lasu jestem - a co się dzieje w niedzielę na B?daniel1d pisze:Na Bemowo w niedzielę się nie wybierasz?
Zlos a jak wydeszek od MG nie jest za głośny duża różnica głośności w porównaniu do serii??
Głośniejszy od serii. Mam cichszą wersję i po pewnym dystansie wyrównał się dźwięk bardzo ładnie. Nie buczy niskim tonem, kręcony ładnie krzyczy. Nie męczy w trasie. Posłuchać by trzeba, trudno opisać...konoo pisze:Zlos a jak wydeszek od MG nie jest za głośny duża różnica głośności w porównaniu do serii??
No mówiłem że będzie GRUBO
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Golfinka dostała profeska galerię (dopieszczę ją przez weekend jeszcze):
http://ona.pl/golf/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ona.pl/golf/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
Ćwiartka i drift, mógł byś sprawdzić golfa jaki czas zrobisz na 1/4 mili a przy okazji może i wygrać w swojej klasie Dziś mija termin do zapisów i zapłaty http://www.sss.org.pl/event.php?view=170411" onclick="window.open(this.href);return false;zlos pisze:jakoś lekko z lasu jestem - a co się dzieje w niedzielę na B?daniel1d pisze:Na Bemowo w niedzielę się nie wybierasz?
www.proturbo.com.pl
To Twój chyba?
http://www.youtube.com/user/999tomekato ... oh4yO1jNo8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/999tomekato ... oh4yO1jNo8" onclick="window.open(this.href);return false;