Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam serdecznie wszystkich kolegów.
Bardzo bym prosił o rozkodowanie numerów vin:
WVWZZZ1JZWD108073
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Bardzo bym prosił o rozkodowanie numerów vin:
WVWZZZ1JZWD108073
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt kwie 22, 2011 20:19 przez -RAF-, łącznie zmieniany 5 razy.
witam,
czy mógłby ktoś rozkodować następujący nr VIN?
WVWZZZ1KZ4W126560
z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
czy mógłby ktoś rozkodować następujący nr VIN?
WVWZZZ1KZ4W126560
z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
-
- Nowicjusz
bardzo proszę o sprawdzenie numeru VIN:
WVWZZZ1JZ3B091720
Z góry dziękuję.
WVWZZZ1JZ3B091720
Z góry dziękuję.
Hej,
Jesli ktos ma dojscie do historii oraz czegos wiecej niz tylko rok produkcji i pare podstawowych rzeczy, to prosilbym o zerkniecie na (i PM'a) :
WVWZZZ1KZ6W170654
W VW powiedzieli mi ze nie udzielaja informacji o sprowadzonych autach czy jakos tak...
Z gory dziekuje, pozdro.
Jesli ktos ma dojscie do historii oraz czegos wiecej niz tylko rok produkcji i pare podstawowych rzeczy, to prosilbym o zerkniecie na (i PM'a) :
WVWZZZ1KZ6W170654
W VW powiedzieli mi ze nie udzielaja informacji o sprowadzonych autach czy jakos tak...
Z gory dziekuje, pozdro.
hej
czy ktoś mi jest wstanie podać pełną historię auta? auto krajowe,podam vin, proszę pisać na pw
dzięki
czy ktoś mi jest wstanie podać pełną historię auta? auto krajowe,podam vin, proszę pisać na pw
dzięki
prezydent, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=118&t=388866" onclick="window.open(this.href);return false;
feniks wienm widziałem, ale tutaj też ludzie zamieszczają swoje viny, a przyznam żę zależy mi bardzo na czasie
- konrad_acm
- Nowicjusz
- Kontakt:
mam ogromną prośbę o szybką odpowiedź;
cy możliwe jest żeby mimo vinu wvwzzz1kz4.....
auto było z 2003 roku?
cy możliwe jest żeby mimo vinu wvwzzz1kz4.....
auto było z 2003 roku?
- comoaligato1
- Nowicjusz
4 to rok modelowy a 3 to rok produkcji
ja moge kazdemu sprawdzić info;
http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... zow&page=6" onclick="window.open(this.href);return false;
ja moge kazdemu sprawdzić info;
http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... zow&page=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Witam , mógłbym otrzymać informacje na temat tego auta, historię itd. VIN: WVWZZZ3BZXE186514 z góry dzięki
mati_vcp,
Witam serdecznie.
Jestem nowy na tym forum i mam taka prosbe do ciebie widze ze pomagasz innym forumowiczom w Nr VIN i tez bym mial do ciebie taka prosbe, zamierzam kupic Mk3 Gt sprowadzonego swiezo z niemiec podobno byl serwisowany tam ladnie wyglada itp.. ale przebieg ma 180tys a rok 92 wiec jesli moglbys mi pomoc o to nr VIN tego golfa : WVWZZZ1HZNW281280 za pomoc z gory dziekuje ci
Pozdrowki.
Witam serdecznie.
Jestem nowy na tym forum i mam taka prosbe do ciebie widze ze pomagasz innym forumowiczom w Nr VIN i tez bym mial do ciebie taka prosbe, zamierzam kupic Mk3 Gt sprowadzonego swiezo z niemiec podobno byl serwisowany tam ladnie wyglada itp.. ale przebieg ma 180tys a rok 92 wiec jesli moglbys mi pomoc o to nr VIN tego golfa : WVWZZZ1HZNW281280 za pomoc z gory dziekuje ci
Pozdrowki.
czesc w srode w nocy mam jechac po auto a dzis dostalem vin wiec czasu nie za wiele. wypos mnie nie interesuje bo widze na zdjeciach ale przebieg i ewentualne naprwy to warto by bylo wiedziec
dzieki za info nawet zaplace bo jak cos nie tak to duzo $ zaoszczedze
podaje vin
WVWZZZ1JZ2W679497
pozdro
Zimny Lech
dzieki za info nawet zaplace bo jak cos nie tak to duzo $ zaoszczedze
podaje vin
WVWZZZ1JZ2W679497
pozdro
Zimny Lech