[mk4] Tylna klapa (rdzewienie pod klamką)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Hej
Koledzy rdzewieje mi tylna klapa centranie pod klamka, woda sie musi zbierac.Oststnio grzebalem i juz mam odrpysk farba odpadla, przy klamce tez widac pare parchow.
Pytanie do was czy nie zrobic klapy na plasko i pozbyc sie tej klamki.Nie bedzie to jakis wies-tuning.Jesli nie to kwestia otwierania klapy jescze zostaje.
Koledzy rdzewieje mi tylna klapa centranie pod klamka, woda sie musi zbierac.Oststnio grzebalem i juz mam odrpysk farba odpadla, przy klamce tez widac pare parchow.
Pytanie do was czy nie zrobic klapy na plasko i pozbyc sie tej klamki.Nie bedzie to jakis wies-tuning.Jesli nie to kwestia otwierania klapy jescze zostaje.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
mk4 tylna klapa
I tak ja musze lakierowac, wiec kwestia uszczelki zostanie na pozniej.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
ewentualnie tez dbac o te miejsce np bezbarwnym smarem w sprayu + nowa uszczelkaslaww pisze:I tak ja musze lakierowac, wiec kwestia uszczelki zostanie na pozniej.
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Raczej nic szczególnego - szybki VT mojego autaslaww pisze:Pytanie do was czy nie zrobic klapy na plasko i pozbyc sie tej klamki.
gładkoslaww pisze:plasko
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Na siłownik, widzę że nie masz wycieraczki tylnej więc będzie łatwiej bo podepniesz się pod nią.
szukamy, szukamy, szukamy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323681" onclick="window.open(this.href);return false;
szukamy, szukamy, szukamy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323681" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [mk4] Tylna klapa (rdzewienie pod klamką)
Podziekowal wszystko jasne.