[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wojtek
Kiedy jakiś kolejny zlocik w Krk?? Wpadł bym chętnie!!
..::MÓJ VW::..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=375932
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=375932
Spoty w Krakowie są co 2 tyg (oficjalne spoty vwgolf.pl grupa małopolska) a w zasadzie to w każdą niedzielę, czwartek, czasem wtorek... wszystko znajdziesz na podforum grupy małopolskiej.
Co do tak dużego zlotu jak tamten (w granicach 300 aut) to raz na rok organizujemy rozpoczęcie sezonu - które było wczoraj)
Co do tak dużego zlotu jak tamten (w granicach 300 aut) to raz na rok organizujemy rozpoczęcie sezonu - które było wczoraj)
Wojtek a powiedz mi co planujesz z silnikiem robić ?? bo o małych planach to się dowiedziałem jak rozmawialiśmy ale więcej już nie wypytałem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=357983" onclick="window.open(this.href);return false; <---- moje czerwone MK3 <--- Projekt CHESTERFILD
już wiele razy się to w tym temacie przewijało. Chcę wstawić 2.0 16v + hamulce z mk2 g60
Wojtek 2.0 16v ---> każdy reprezentant mocy AAM marzy o takim przeszczepie
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
THULE naprawdę dodał uroku Świetne auto
Już od daaawna (2 lata?) leżały na półce i czekały na założenie. Nigdy mi się nie chciało, ale zabrałem się w końcu. Niestety w trakcie roboty zmieniły się plany i elektryka jest jeszcze do dopracowania, ale najgorsze jest zrobione (dopasowanie do wygłuszenia i dystansów)
Tak więc: Materiałowe kieszenie z obrysówkami z vr6 highline '97 (w tym modelu były dodatkowo pokryte taką jakby gumą)
Tak więc: Materiałowe kieszenie z obrysówkami z vr6 highline '97 (w tym modelu były dodatkowo pokryte taką jakby gumą)
hehe no szału nie ma z AAMmatwol2 pisze:Wojtek 2.0 16v ---> każdy reprezentant mocy AAM marzy o takim przeszczepie
A dziękuję, dziękuję miło mi, że Ci się podobakubcor pisze:THULE naprawdę dodał uroku Świetne auto
Wojtek,
Fajny rarek na tył też masz?
Ale umyłbyś te boczki, brudne są
Kopertówki masz podłaczone?
To teraz na zlocie musisz drzwi mieć szpanersko pootwierane
Fajny rarek na tył też masz?
Ale umyłbyś te boczki, brudne są
Kopertówki masz podłaczone?
To teraz na zlocie musisz drzwi mieć szpanersko pootwierane
w boczkach przecież to 3DOCIU pisze: na tył też masz?
Przyjemnie jest teraz trzeba było od razu montować a nie tyle zwlekać
Wojtek pisze: Nigdy mi się nie chciało, ale zabrałem się w końcu.
No widzę że w końcu wylądowały w aucie, coś czuję że jak teraz już elektryki nie pociągłeś to już światełka nie będzie .
Ciekawe, kto mnie zmotywował
Elektrykę zacząłem robić, ale w trakcie prac nad docinaniem kieszeni bardzo niemiło przeciąłem sobie palec i jak już zatamowałem "wyciek" złożyłem wszystko do kupy żeby dało się jeździć, ale nie robiłem nic więcej. Dlatego boczki na fotce są brudne, a elektryki nie ma swoją drogą niestety nie mam podciągniętej instalacji do kostki, tak, że będę musiał kłaść nową. Zrobię razem z lampką od wnętrza. Ale zrobię na pewno
Co do tyłu, to zależy o co pytasz - w 3d nie ma z tyłu kieszeni w ogóle, ale może gdzieś by się znalazły tyły, bo to z 5d była tapicerka. Popatrzę, jeżeli chcesz, bo mi to nie potrzebne na nic
Elektrykę zacząłem robić, ale w trakcie prac nad docinaniem kieszeni bardzo niemiło przeciąłem sobie palec i jak już zatamowałem "wyciek" złożyłem wszystko do kupy żeby dało się jeździć, ale nie robiłem nic więcej. Dlatego boczki na fotce są brudne, a elektryki nie ma swoją drogą niestety nie mam podciągniętej instalacji do kostki, tak, że będę musiał kłaść nową. Zrobię razem z lampką od wnętrza. Ale zrobię na pewno
Co do tyłu, to zależy o co pytasz - w 3d nie ma z tyłu kieszeni w ogóle, ale może gdzieś by się znalazły tyły, bo to z 5d była tapicerka. Popatrzę, jeżeli chcesz, bo mi to nie potrzebne na nic
Hah, mi Pany chodziło o tylne boczki tapicerki
Zeby były do kompletu z przodami.
Wojtek,
A nie lepiej by ci było pociągnąć mase z krańcówki drzwi?
Odezwij się na PW coś Ci podpowiem co do kopertówek
Zeby były do kompletu z przodami.
Wojtek,
A nie lepiej by ci było pociągnąć mase z krańcówki drzwi?
Odezwij się na PW coś Ci podpowiem co do kopertówek
No właśnie sam nie wiem, czy wolę zapalać je razem czy osobnoOCIU pisze:A nie lepiej by ci było pociągnąć mase z krańcówki drzwi?