powiem tak przyspawac lapy to nie jest taki wielki problem zwlaszcza jak bys bral lapy od golfa dwojki jakis 1.8 skrzynie bym proponowal zmienic na 2Y i bys nie musial sie meczyc z przerabianiem pedalow pod sprzeglo hydrauliczne i calego mechanizmu zmiany biegow bo by zostal na ciegnach. Co do obspawania to nie wiem jak tam w polo ale jedyneczka golfik bez obspawania daje rade. Co do hamulcy to pewnie bys musial cos od g40 poszukac pewnie mialy mocniejsze hamulce.
Co do wydechu to jak masz puszczony pod przekladnia kierownica to bys musial przerobic dwu rurke i dalej to juz najlepiej kwasiaka 55 2.25cala albo 60 2.5 cala mm puscic prze cale auto bo z seryjny caly wydech napewno nie podpasuje...
A i napewno bys musial sciagnac imo z kompa chyba ze bys podlaczal cale tak jak bylo w trojce ale nie wiem czy jest sens...
Co do chlodnicy to pewnie bys musial dobrac cos wiekszego co sie zmiesci do polowki bo od abfa to nie wiem czy wejdzie ja mam od 1.8 z jakiegos golfika dwojki bodajze
Skrzynke bezpiecznikow jak masz nowsza to z wiazka by nie bylo zadnego problemu, a jak starsza to bys potrzebowal wlutowac sie we wtyczki do starej skrzynki jak by co to mam schematy bo niedawno to robilem tak ze wal na priv ile bede molg tyle pomoge...
A tak to Ci powiem ze by robil niezly przeciag, ja od wczoraj czuje co to znaczy abf w jedynce i powiem ci ze do tej pory rece mi sie trzesa;)
To zycze powodzenia w swapie bo naprawde warto;)
Proton
--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158539