co znaczą te skróty?toffic pisze:Jak masz możliwość to sprawdź sobie AFR przy WOT
Dziękuje
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
co znaczą te skróty?toffic pisze:Jak masz możliwość to sprawdź sobie AFR przy WOT
słyszałem, i widziałem jak kopci...krisu919 pisze:ja nie wiem co ty masz za problemy ja zmieniłem cały dolot z 2,9 i wydech 2,5 cala z ostatnim tłumikiem org z vr6 i nie mam żadnych problemow zresztą słyszałeś
co z tego i tak bym Cie bez problemu objechaładams pisze:słyszałem, i widziałem jak kopci...krisu919 pisze:ja nie wiem co ty masz za problemy ja zmieniłem cały dolot z 2,9 i wydech 2,5 cala z ostatnim tłumikiem org z vr6 i nie mam żadnych problemow zresztą słyszałeś
wstawiłem ori puchę powietrza, ale z nią jak i bez niej dalej to samo :/
podmieniałem krokowiec i dalej to samosadzyk pisze:vr-ki czesto daja dymka jak sie do odcinki pociagnie:) moj tez daje, a objechalem niejednego takiego co ni daje:) a mam serie, tylko te graty z 2.9 a moze cos z krokowcem?? wstawilems swoj stary krokowiec czy inny?? moze zawieszony jest czy cos?? dziwna sprawa
ja rozumiem że przy gazowaniu może VR puścić lekkiego bączka, ale nie dymić jak diesel...krisu919 pisze:co z tego i tak bym Cie bez problemu objechał
Czyli nie zrobiłeś tak na prawde, skoro nadal problem występuje Gdzie to robiłeś??adams pisze:zrobiłem korektę softu i dalej to samo na przepustnicy z 2.9 :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości