20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Podsufitka w alcantarze str.7
krzykk Naklejałem na materiał bo nigdzie nie mogłem dostać podsufitki w rozsądnych pieniądzach w miarę dobrym stanie.
ffsapher jak dobrze cie rozumie chodzi ci o materiał a pisałem ze czarna alcantara.
Do klejenia użyłem kleju w sprayu firmy boll.
ffsapher jak dobrze cie rozumie chodzi ci o materiał a pisałem ze czarna alcantara.
Do klejenia użyłem kleju w sprayu firmy boll.
chodziło mi o klej jestem Ciekaw jak długo potrzyma ;p
chylę czoła :d jest świetnie szkoda że vw nie robił oryginalnie w 20jahre czarnego wnętrza:/
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Klej jest na prawdę bardzo mocny, już po kilku chwilach było bardzo ciężko oderwać materiał.ffsapher pisze: jestem Ciekaw jak długo potrzyma ;p
Może i dobrze bo by to już tak ładnie nie wyglądało, bardzo się ciesze, ze ci się podobabula222 pisze:chylę czoła :d jest świetnie szkoda że vw nie robił oryginalnie w 20jahre czarnego wnętrza:/
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Elegancko kolego.
Na zywo pewnie duzo lepiej.
Ciemne wnetrze w serii w 20J mogloby sie faktycznie pojawic.
Ale chyba chodzilo tu o auto dla wszystkich a pewnie nie wszyscy lubia ciemne wnetrza.
VW sprzedaje auta dla mas/ludu wiec zrobili standard.
No ale po co sa mody i personalizacja swojego auta.
Gratki kolego.
Pozdrawiam.
Na zywo pewnie duzo lepiej.
Ciemne wnetrze w serii w 20J mogloby sie faktycznie pojawic.
Ale chyba chodzilo tu o auto dla wszystkich a pewnie nie wszyscy lubia ciemne wnetrza.
VW sprzedaje auta dla mas/ludu wiec zrobili standard.
No ale po co sa mody i personalizacja swojego auta.
Gratki kolego.
Pozdrawiam.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
pankarol ale mkII miały czarne wnętrza w wersji GTI i GT specjal mkIV 25Jahre tez ma czarną podsufitkę (chyba) tylko to mkIII tak dziwnie słupki robili czarne a podsufitka już nie...dziwne to trochę ale można to poprawić wygląda super i sam się zastanawiałem nad tym zabiegiem zrobienia wnętrza na czarno dla kontrastu z jasnym nadwoziem obadam sprawę na żywo kiedyś
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemek130
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: 20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Podsufitka w alcantarze str.7
A czarne słupki nie były tylko w CC?bula222 pisze:pankarol mkIII tak dziwnie słupki robili czarne a podsufitka już nie
tak tylko w CC już nie pisałem
Nie tylko w CC - 20 Jahre na rynek włoski miało montowane oryginalnie czarne słupkibula222 pisze:tak tylko w CC już nie pisałem
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
i VR6 highline też i pewnie jeszcze kilka mniej znanych edycji na rynek inny niż Europejski z czarnymi słupkami by się znalazłobombelek pisze:Nie tylko w CC - 20 Jahre na rynek włoski miało montowane oryginalnie czarne słupki
Baran., Golf robi robotę - tak trzymaj
A co tam jeszcze masz w zanadrzu ?? Co u najbliższym czasie się szykuje??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
bombelek sie cieszy bo wlasnie taka masz wersje hehe
ale ciekawe propozycje będą mile widziane oraz rozważane.
Wiesz co sam nie wiem, bo już z planów wszystko wykorzystałem co pisałem na końcu w 1 poście, dużo jest pomysłów w głowie np zmiana z klimy na climatronic, a i na pewno dokończyć polerkę kolektora i zabudowę bagażnika, mało pieniędzy jest wiec wiesz...,rysiektr pisze:A co tam jeszcze masz w zanadrzu ?? Co u najbliższym czasie się szykuje??
ale ciekawe propozycje będą mile widziane oraz rozważane.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tylko szukaj wersji z ECON bo bez tego to lipa jest - wiesze spalanie i sprężarka ciągle pracujeBaran. pisze:zmiana z klimy na climatronic
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
No pewnie, że się ciesze aczkolwiek kilkoma diwajsami się różnią Jahre na włoski i niemiecki rynek, no i mam stołki RecaroBaran. pisze:bombelek sie cieszy bo wlasnie taka masz wersje hehe
A co do modów, to nieźle się "brat ABF" prezentuje - mój jakiś taki wysoki teraz jest heheh
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zimą poniżej konkretnej minusowej temp juz nie zastartuje sprężarka, ale rysiektr, u ciebie funkcja off wyłącza climatronic ? nie jest tak że odłącza sprężarke od klimy ? dziwne rozwiązanie, to jak dla burżuja nie dość że wybrał climatronic to jeszcze ma zawsze klima działacrysiektr pisze: tylko szukaj wersji z ECON bo bez tego to lipa jest - wiesze spalanie i sprężarka ciągle pracuje