dzięki jeśli chodzi o xen to jak najbardziej myślałem i cały czas mi chodzi to po głowie tyle że musiałbym poprowadzić układ spryskiwaczy i też nie daje mi to 100% pewności że nie poleci mi dowód bo jest jeszcze przepis mówiący o elektrycznej regulacji reflektorów, a projectory niestety nie mają możliwości żeby ich podłączyć w elektryczna regulację samochód dostatecznie prowokuje policję swoim wyglądem więc wstrzymuję się od tego jak mogę... chciałbym... ale w 100% legalnie, bo lampa z soczewką przy dobrej regulacji wyklucza oślepianie innych kierowców temat rzekaKamilloo pisze:Widzę 4 postojówki
Jak dla mnie to jest pięknie alee , jedyne czego mi tu brakuje to xenonu
Dużooo lepiej auto się prezentuje
Myślałeś o nim??
wczoraj wymieniłem przewody wysokiego napięcia bo stare się wysłużyły myślę że Bosch zda egzamin przy okazji zostały wymienione również świece na NGK samochód odżył niesamowicie, nigdy nie powiedziałbym że zmiana zestawu świece + przewody tyle daje samochód chodzi dużo równiej i jest odczuwalnie bardziej żwawy
no i obiecane fotki... nie ma szału z niektórymi ujęciami (na szczęście tylko z niektórymi) bo nie mogliśmy dość do porozumienia ze światłem i ostrością miłego oglądania
jak za duże to przepraszam
ALOHA!