Tez mam od jakiegos roku siłowniki INXX, kupionew na allegro. sprawuja sie dobrze.
siłownik pokrywy silnika MK3 -czy ktoś coś takiego montował
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
a ja się podepnę do pytania czy ktoś może wie gdzie kupić takie siłowniki do mk3 ale w Warszawie bo ja nie lubię kupować na allegro (proste oglądam płacę i biorę )a nie tam jakieś czekanie.Jeśli ktoś wie coś na ten temat to byłbym wdzięczny bo od dawna chcę kupić te INXX i nie mogę znaleźć.
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Christopherek, najpierw zadzwon czy mają http://www.unicars.pl/
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- wolf243
- Nowicjusz
- Kontakt:
To masz kolego Ku_bi szczęście. Niecały rok temu kupiłem na Allegro siłowniki INXX.
Niestety po zimie wyglądają tak . Wszędzie rdza.
Nie wiem czy trafiłem na felerny egzemplarz ?? A może to są siłowniki dla aut trzymanych w garażu ??
Nie wiem czy trafiłem na felerny egzemplarz ?? A może to są siłowniki dla aut trzymanych w garażu ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
opsss słabo to wygląda z rdzą, fakt auto trzymałem w zimę większość czasu w garażu. Muisz to wyczyścić i przemalować np czarną farbą.wolf243 pisze:To masz kolego Ku_bi szczęście. Niecały rok temu kupiłem na Allegro siłowniki INXX.