Nie no plan już jest, IC, wydech + SW. Bo ten wydech seryjny jest za cichy a bez SW to się jeździć nie dazlos pisze: Luzik
Dlatego nie lubię napinania się, kto to kogo objechał i ile to on ma naprawdę koni - nie prowadzi to do TFUrczych wniosków. Wolę zabawy na torze, gdzie te konie, niutki... giną. I zostaje mięso, czyli kierowca. Wtedy to jest prawdziwe porównanie facetów, a nie gadżetów.
Sofcik dograsz, zdejmiesz limitery i będzie lepiej. A potem - popatrz na mnie czy Rybaka. Też mialo być troszkę lepiej. Troszeczkę tylko. A ja już mam głoda na więcej...
Ja już za wiele lat się z ludźmi ścigam żeby się napinać, a jakie wydumki mnie wciągały przez te lata. Na każdego szybkiego znajdzie się szybszy... Nigdy nie rozumiałem ludzi którzy najpierw się ścigali a potem mówili że tak na prawdę to się nie ścigali albo że nie równo było na starcie itp.
No to musimy się razem ze zlosiem umówić kiedyś. R32 to kultowy samochód dla mniedaniel1d pisze: Nawet nie widziałem żadnego R20 na żywo i z dsg i z manualem R20 jest chyba nawet trochę lżejszy od R32 ma więcej mocy więc wynik jest do przewidzenia Dane fabryczne też są za R20..Ale spróbować zawsze można Byłem kilka razy na cargo w tym roku może jeszcze wpadnę.
EDIT
@zlos No u ciebie bez większej rzeźby to się już dużo nie zrobi...