[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- elpiotrek
- Forum Master
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
foty super, gratulacje osiągnięcia tak wysokiego poziomu:D
Szkoda, że aparat z rybim okiem padł bo można było ciekawe zdjęcia zrobić.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba każdy w PL robi etapami i wszystko domowym sposobem ale Twój i wiele innych projektów skłania niektórych do wytężonej pracy nad swoimi autami żeby udowodnić że Polak potrafi i możemy śmiało konkurować z anglikami,holendrami czy niemcami wręcz niekiedy oni powinni brać z nas przykład
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Jestem w szoku, że 1 fota tak super wyszła na kompie, niech Rysio(sorki) pamięta by naładować baterie bo więcej bym się pobawił tym jego sprzętem i może kozak fotki by wyszły jak te, ale na pewno jeszcze nie raz będzie okazja.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
na szczęście nigdy nie jest tak wysoko żeby nie mogło być wyżej tak jak z glebą nigdy nie jest tak nisko żeby nie mogło być niżejelpiotrek pisze:foty super, gratulacje osiągnięcia tak wysokiego poziomu:D
Kamil, na pewno będzie jeszcze okazja i nie tylko rybim okiemkalbi_vw pisze:Szkoda, że aparat z rybim okiem padł bo można było ciekawe zdjęcia zrobić.
no na pewno coś w tym jest wyznawanie zasady: nie wszystko od razu, owocuje w przyszłości nie od razu człowiek się uczy jeździć samochodem... i nie od razu można sobie na wszystko pozwolić liczy się przede wszystkim wytrwałość w dążeniu do celu pomimo niedogodności losubula222 pisze:chyba każdy w PL robi etapami i wszystko domowym sposobem ale Twój i wiele innych projektów skłania niektórych do wytężonej pracy nad swoimi autami żeby udowodnić że Polak potrafi i możemy śmiało konkurować z anglikami,holendrami czy niemcami wręcz niekiedy oni powinni brać z nas przykład
to zależy co masz na myśli że super wyszła zdjęcie to tylko bazaBaran. pisze:Jestem w szoku, że 1 fota tak super wyszła na kompie, niech Rysio(sorki) pamięta by naładować baterie bo więcej bym się pobawił tym jego sprzętem i może kozak fotki by wyszły jak te, ale na pewno jeszcze nie raz będzie okazja.
taki jeden szot jeszcze...
jeden dzisiejszy...
i na koniec dzisiejszego dnia mała niespodzianka, hawaj w zimowej scenerii z wiadrem śniegu na desce
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
POOREK, ostatnia fota dobra kto się spodziewał że w maju jeszcze bedzie padać śnieg po raz kolejny napisze auto zrobione ze smakiem kolory dobrane idealnie poprostu bajka do zob na Nysie
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
mamamija jest tłusto a jedno ze zdjęć jak chowa sie opona w nadkole z tylu to zamiata wszystko pięknie majster!
To ja się dopisuję do listy. A kilka ciekawych miejscówek można ogarnąć.POOREK pisze:Kamil, na pewno będzie jeszcze okazja i nie tylko rybim okiemkalbi_vw pisze:Szkoda, że aparat z rybim okiem padł bo można było ciekawe zdjęcia zrobić.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
też mam taką nadzieję że uda się wszystko ogarnąć i za wszelką cenę tam przybyć co do śniegu to nikt się tego nie spodziewał, zawsze to jakaś jednodniowa atrakcjawandal pisze:POOREK, ostatnia fota dobra kto się spodziewał że w maju jeszcze bedzie padać śnieg po raz kolejny napisze auto zrobione ze smakiem kolory dobrane idealnie poprostu bajka do zob na Nysie
też mi się spodobało to foto ale miało być dokładnie tak od samego początku, odkąd tylko na glebę zachorowałem ważne że linia progu jest równo! najlepsze to z tego wszystkiego są projectory obiecałem że będą miały u mnie dobrzePeWu_GT pisze:mamamija jest tłusto a jedno ze zdjęć jak chowa sie opona w nadkole z tylu to zamiata wszystko pięknie majster!
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
jest kozak nie ma co
dobre to foto co we 3 stoicie...
dobre to foto co we 3 stoicie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Te czwarte zdjęcie z piesiem jest suuuper
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
- elpiotrek
- Forum Master
co to za obiektyw dokładnie, fisheye, ale ktory konkretnie? foty rewelacja:D