vr6syncro pisze:Rybak, nie bądź taki pewniak , może w drugim przejeździe Czarnemu strzeliła półoś ale w pierwszym przejeździe po 200m byłeś jakieś 30m za nim i jakoś dziwnie się tłumaczyłeś, myślałem że w temacie rozpoczęcia sezonu grupy zach-pom sebaw28 wyjaśnił Ci wszystko ale widzę że do Ciebie nie dociera i myślisz że jak dałeś 150kzł za auto to jesteś bogiem, mam nadzieję że będziesz dzisiaj na 1/4tej w śniatowie bo już na jedno umówione spotkanie nie przyjechałeś, pogadam z czarnym żeby specjalnie dla ciebie nie wyjmował tylnej kanapy
Poproś też, żeby nie robił falstartu a wtedy Rybak na pewno podda się wyrokowi asfaltu
Cała napinka wzięła się stąd, że ktoś umieścił w necie 4-sekundowy filmik jak auta się zatrzymują po starcie. Tymczasem nikt nie wspomniał, że koleś wypruł auto do golasa, spalił start i na drodze pojawiło się inne auto - Rybak wyhamował, a kierownik r36 darł do końca. Drugi start i poszła półośka. Teraz dorabiane są do tego teorie, jazda po niskich instynktach, co to niby Rybak powiedział o czym on sam pierwsze słyszy, ile to kasy wydał na auto. O ile pamiętam to kierownik każdego nowszego golfa jest je.bany przez kierowników muzealnych, że nuworysz i cham. A tutaj widać, że napina się kilku gości go granic wytrzymałości zwieraczy.
Wypruwanie auta do jazdy streetowej ja też uważam za niesportowe zachowanie. Mam do tego prawo, bo takie są zasady: street to street, a drag racing to inne zasady.
Uwagę odnośnie auta za 150 koła (w wątku o aucie za 180 koła) uważam za lekko nietrafioną i bez wątpienia oznaczającą, że napinka ma źródło w koncie bankowym Rybaka. Jestem zdania, że to
lekkim chamem trąci, nie zagląda się komuś do banku bo kupa Ci do tego, ile ktoś wydał na auto. Jego kasa, mógł pójść na dziwki, a wydał na fajne auto. Tym bardziej, że nie ukradł tylko ciężko zapier.ala na kasę - tak ciężko, że 90% z nas nie chciałoby tej kasy za taką robotę.
Mała porada: jak nie lubicie Rybaka, to spuścić mu łomot i wydać zakaz przyjazdu na imprezki. Wtedy będziecie się pichcić we własnym sosiku, bez śladu jakiegokolwiek mk6 na horyzoncie i będzie po prostu bosko.
Na koniec: Rybak być może dostanie baty, w końcu to tylko 2 litrowa erka. Ja dostałem baty od Focusa kombi z fotelikami dziecięcymi, ale ja i kierownik Focusa mieliśmy z tego fun. Tymczasem przy tak wielu napiętych zwieraczach nie będzie funu, tylko kupa. I po co wam to?