[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
elpiotrek Tak Fish eye, a dokładnie Sigma 10mm f/2.8, jeśli to jest mój piesek to nawet nie wiem kiedy go wyjąłeś do zdjęcia, kozak fota wyszła.
To niezłym sprzętem operujecieBaran. pisze: a dokładnie Sigma 10mm f/2.8,
siedziska dobre ale chyba trzeba by je uprać albo foto tak ściemniło sprawę psisko pilnuje wiernie fury hehe
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
A r t u r pisze:POOREK,
Niezłe ujęcia
czysty przypadek że w nasze rączki to wpadło obiektyw marzenieA r t u r pisze:To niezłym sprzętem operujecieBaran. pisze: a dokładnie Sigma 10mm f/2.8,
elpiotrek pisze:foty rewelacja:D
drrudykn46 pisze:Te czwarte zdjęcie z piesiem jest suuuper
gdyby nie te tylne drzwi leżą na glebie! to jest chyba przesłanie tego zdjęciaBaran. pisze:jeśli to jest mój piesek to nawet nie wiem kiedy go wyjąłeś do zdjęcia, kozak fota wyszła.
do bajecznego to brakuje wiele... stołki są fajne, wygodne... w zimowej kurtce może być problem do bajki brakuje elektryki tył, kompletnego czarnego środka, obszycia kierownicy, mieszków itp, materiałów wg własnego uznania na obecnych taboretach i znalazłoby się kilka rzeczy...Lukas pisze:środek bajeczny
to nie jest właśnie brudne.... niebieskie kwadraciki wycierają się i wygląda to mało efektownie... takie kupiłem myślę że bez sensu wydawać teraz na to kasę bo jeszcze bardziej zdemotywuje mnie to do obszycia całościbula222 pisze:siedziska dobre ale chyba trzeba by je uprać albo foto tak ściemniło sprawę psisko pilnuje wiernie fury hehe
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
POOREK, byl tak szczesliwy jak te fotele wrzucil do auta ze sie usrał po sam krzyż
a tak na poważnie to ciśnij starych o ten hajs na obszycie
foty fajne ta z pluszakiem fajna, szkoda tylko ze ktos drzwi otwarl akurat
a tak na poważnie to ciśnij starych o ten hajs na obszycie
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Wszystko pięknie ładnie, ale trzeba wymienić gałkę zmiany biegów i mieszek bo wygląda mi na gumowy
Wsadź może gałe od Mk4 będzie do foteli pasowało
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
z GTIAdrianao8 pisze:Wsadź może gałe od Mk4 będzie do foteli pasowało
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Według mnie to bardziej z MK4 by podeszła gałka niż z GTI, bo już coś na aucie jest z MK4 to lepiej iść dalej w tym kierunkudrrudykn46 pisze:z GTI
według mnie pasuje idealnie do wnętrza trójkiAdrianao8 pisze:Według mnie to bardziej z MK4 by podeszła
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
niestety wtarło się trochę w fotel i wyżarło mi kolor zasrany szajs..Fredi88 pisze:POOREK, byl tak szczesliwy jak te fotele wrzucil do auta ze sie usrał po sam krzyż
cisnę, cisnę ale na wakacje niech dadzą najpierw fota zostanie raczej powtórzona bo wyszła nawet fajnie pw idzie do Ciebie chłopakuFredi88 pisze:a tak na poważnie to ciśnij starych o ten hajs na obszycie
Adrianao8 pisze:Wszystko pięknie ładnie, ale trzeba wymienić gałkę zmiany biegów i mieszek bo wygląda mi na gumowy
Adrianao8 pisze:Według mnie to bardziej z MK4 by podeszła gałka niż z GTI, bo już coś na aucie jest z MK4 to lepiej iść dalej w tym kierunkudrrudykn46 pisze:z GTI
dokładnie gałka już była prawie w drodze do mnie... w ostatniej chwili się rozmyśliłem.. tak samo jak mieszki... tyle że nikt mi nie chce obszyć tego pomarańczową nicią ale coś i na to poradzimy tylko trzeba się po ostatnich zakupach odkuć z kasą... najgorsze jest to że sezon się zaczął i kupę kasy zacznie znowu iść na jeżdżenie autem po zlotach, ze znajomymi czy ogólnie bez celu i dla przyjemności... jak robić to komplet... łącznie z kierownicą tak samo jak namawiają mnie na kierownicę trójramienną od mk4... ale nie wiem jak to wszystko będzie się zgrywać... ori kierałka z mk3 z airbagiem jest fajna.... narazie o tym nie myślę poza tym nie wiem jak byłoby z poduszką...?Damian92 pisze:według mnie pasuje idealnie do wnętrza trójkiAdrianao8 pisze:Według mnie to bardziej z MK4 by podeszła
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
POOREK,
Fajnie by było dorwać multifunkcyjną kiere od MK4 i porobić tak aby spełniała swoje zadanie, wtedy to dopiero byłby szał
Fajnie by było dorwać multifunkcyjną kiere od MK4 i porobić tak aby spełniała swoje zadanie, wtedy to dopiero byłby szał
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
poszukaj jakiejs mniejszej kierki u mnie na tej 3-ramiennej z gti jeździ się 100 razy wygodniej niż na tej airbagowej:D
a co do obszycia to pytałeś chłopaków z forum? ja jak robiłem mieszek to zdaje się, że mogłem wybrać dowolny kolor- ale reki nie dam uciąć
a co do obszycia to pytałeś chłopaków z forum? ja jak robiłem mieszek to zdaje się, że mogłem wybrać dowolny kolor- ale reki nie dam uciąć