Dopisujęurisen pisze: Proszę o dopisanie do listy.. Sebastian - Urisen + coś troche innego - New Beetle RSi..
a to ja proszę o przeniesienie do listy R-ek.. żeby przypadkiem z kolejki nie wypaśćMatthewG pisze:A co znaczy np R-ka?Może być Rka Golf bądź Rocco ewentualnie Touareg.
A to ja przenoszęurisen pisze:a to ja proszę o przeniesienie do listy R-ek.
Można to było u nas kupić czy jakiś import? Na zdjęciach wygląda jak młodszy brat porschebeetle pisze:należy się, to jeden z 250 egzemplarzy rsi na świecie:
nie słyszałem o innym cywilnym beetle rsi w polsce.
No na Wiki piszą że ok 60K USD w stanach więc bardzo drogo jak na ich ceny samochodów. Tam za 50K to można już Lexusa z dobrym wypasem kupić że o innych wynalazkach amerykańskiej motoryzacji nie wspomnę.beetle pisze:podobno kosztował na początku 66000 - 69500 euro
Pierwszy raz słyszę o takiej wersji, to mamy rodzynka na zlocie i to jakiegourisen pisze:a to ja proszę o przeniesienie do listy R-ek.. żeby przypadkiem z kolejki nie wypaśća dla usprawiedliwienia - NB RSi to pierwsze autka z silnikiem R32 (później użytym w MK4 i MK5 R32) i w całości robione przez VW Motorsport..
oki bliżej terminu będziemy się zgadywać, z KRK lecisz ?MatthewG pisze:Konrad możemy się jakoś umówić odnośnie wyjazdu, pojedziemy w tym momencie w 3 samochody
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości