Golfinka R20 vs. BMW Coupe 335i, czyli kill złosia w locie
Może kiedyś się trafi w jakiś normalnych warunkach i z sympatycznym kierownikiem, sprawdzę kreskę i rolkę
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
zlos, jesteś moim bohaterem w tym dziale
Btw.Dziś miałem podobną akcję,pan w passacie B6 2.0TDI koniecznie chciał pokazać gdzie w szeregu jest miejsce starego golfa,no i nie pokazał
Btw.Dziś miałem podobną akcję,pan w passacie B6 2.0TDI koniecznie chciał pokazać gdzie w szeregu jest miejsce starego golfa,no i nie pokazał
Stracił stabilność lotu, czy pewność siebie?bongo pisze:no i nie pokazał
Kurde, nie kadzić złosiowi i nie podnosić poprzeczki, bo z tremy nie opiszę nic więcejbongo pisze:zlos, jesteś moim bohaterem w tym dziale
Jak zobaczył że stary golf go wyprzedza przy 190 to chyba raczej to drugie Uj że stary golf posiłkował się olejem zasysanym przez turbo,ale olej porządnyzlos pisze:Stracił stabilność lotu, czy pewność siebie?
Co do kadzenia,Tobie się należy,każdy temat napisany po mistrzowsku.Pewnie powiązane z zawodem
Re: Golfinka R20 vs. BMW Coupe 335i, czyli kill złosia w loc
Z zasady w potyczce Golf - Passat ten pierwszy będzie wygrany, bo lżejszy, a co tam który ma pod maską to już inna sprawa.
Odnośnie kierowników BMW to dzisiaj na rondzie palant z E46 318 zajechał mi drogę (jechałem wewnętrznym pasem) a on zjeżdżał z zewnętrznego na wewnętrzny bez wrzucania kierunku. Otrąbiłem chama a on wielce zdziwiony że ktoś raczył dopaść tą jego motorynkę na rondzie (fakt ronda robię szybko, ale w granicach przepisów). Popukał się po głowie, a potem na odcinku kilometra jeszcze ze 2 auta wyprzedził znowu bez kierunku. Niektórzy myślą że nie ma na nich przeciwnika, nieważne że motorynka, ważne że BMW... po co patrzeć w lusterka i używać kierunku, lepiej założyć że jest się najszybszym... irytujące. Też tak czasem macie ?
Odnośnie kierowników BMW to dzisiaj na rondzie palant z E46 318 zajechał mi drogę (jechałem wewnętrznym pasem) a on zjeżdżał z zewnętrznego na wewnętrzny bez wrzucania kierunku. Otrąbiłem chama a on wielce zdziwiony że ktoś raczył dopaść tą jego motorynkę na rondzie (fakt ronda robię szybko, ale w granicach przepisów). Popukał się po głowie, a potem na odcinku kilometra jeszcze ze 2 auta wyprzedził znowu bez kierunku. Niektórzy myślą że nie ma na nich przeciwnika, nieważne że motorynka, ważne że BMW... po co patrzeć w lusterka i używać kierunku, lepiej założyć że jest się najszybszym... irytujące. Też tak czasem macie ?
Nie, ja zawsze patrze w lusterkapo co patrzeć w lusterka i używać kierunku, lepiej założyć że jest się najszybszym... irytujące. Też tak czasem macie ?
Złosiu nie złość się i rób na złość złośnikom na drodze
no i oczywiście nie zapomnij podzielić się tymi złościami na forum
Pozdrawiam,
Hałas
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
I spokój w tematach Pełna kulturkabongo pisze:Co do kadzenia,Tobie się należy,każdy temat napisany po mistrzowsku.
Prawidłowe podejściezlos pisze:Może kiedyś się trafi w jakiś normalnych warunkach i z sympatycznym kierownikiem, sprawdzę kreskę i rolkę
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
zlos z seryjna 335i nie masz po co stawac.. koles nie bedzie wiedzial gdzie grzebien..
taka po sofcie i wydechu robi 12.7 ( cabrio wiec ciezsza od coupe'i ) wiec to odpowiedni rywal dla CIebie. po dystansie 400m mysle ze ze wzgledu na wieksza pojemnosc i wieksze turbo bylaby szybsza..
" onclick="window.open(this.href);return false;
taka po sofcie i wydechu robi 12.7 ( cabrio wiec ciezsza od coupe'i ) wiec to odpowiedni rywal dla CIebie. po dystansie 400m mysle ze ze wzgledu na wieksza pojemnosc i wieksze turbo bylaby szybsza..
vw > all
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Dobry opis musisz pracowac w reklamie
Dobrze ze "beemka" zjechala na drugi pas odpowiedno wczesnie, bo prawa fizyki pewnie zapewnily jej odpowiedni ladowanie gdzies poza pasami ruchu
Fajnie to RRRrrr. musi naganiac patrzac po killach
Dobrze ze "beemka" zjechala na drugi pas odpowiedno wczesnie, bo prawa fizyki pewnie zapewnily jej odpowiedni ladowanie gdzies poza pasami ruchu
Fajnie to RRRrrr. musi naganiac patrzac po killach
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomek,przeczytałem to dopiero dzisiaj i wraz z Ulą chichraliśmy się jak cholera Takiej historii i opisu w tym dziale chyba jeszcze nie było i długo nie będzie
Re: Golfinka R20 vs. BMW Coupe 335i, czyli kill złosia w loc
Ja się niedawno złapałem z najnowszą M3 420 km na mieście wieczorem (było pusto).Kierownik m3 z mety mnie rozpoznał,bo miał ze mną rachunek do wyrównania jak go miesiąc wcześniej wyprzedziłem,a póżniej gnał jak oszalały za mną i wyścig się szybko skończył ponieważ trafiliśmy na korek.Tego pamiętnego wieczoru mieliśmy pole do popisu,puste ulice,proste,ronda itd itp.I niestety Bmw poległo z kretesem(o mały włos by nie doszło do tragedi,tak go zarzuciło na kolejnym rondzie),a przewagę miałem co najmniej 30 metrów na dystansie ok.1kilometra w krytycznym momencie,po którym kierownik m3 odpuścił.A mam auto z prawie identyczną mocą i momentem jak Złoś,model ten sammajkitdi pisze:zlos z seryjna 335i nie masz po co stawac.. koles nie bedzie wiedzial gdzie grzebien..
Na pewno masz rację, choć zakładam, że dobrze zrobiona 335i (soft+wydech) powinna mi spuścić lańsko na prostej, a jak ogarnięty kierownik, to i w zakrętach miałbym problem W końciu 2 garki i 1 turbo więcejmajkitdi pisze:zlos z seryjna 335i nie masz po co stawac.. koles nie bedzie wiedzial gdzie grzebien..
2:0 dla Rybaka. Teraz jak Ciebie zobaczy, to zastrzeli na miejscu - wiesz o tym, prawda?Rybak pisze:Ja się niedawno złapałem z najnowszą M3 420 km na mieście wieczorem (było pusto).Kierownik m3 z mety mnie rozpoznał,bo miał ze mną rachunek do wyrównania jak go miesiąc wcześniej wyprzedziłem,a póżniej gnał jak oszalały za mną i wyścig się szybko skończył ponieważ trafiliśmy na korek.Tego pamiętnego wieczoru mieliśmy pole do popisu,puste ulice,proste,ronda itd itp.I niestety Bmw poległo z kretesem(o mały włos by nie doszło do tragedi,tak go zarzuciło na kolejnym rondzie),a przewagę miałem co najmniej 30 metrów na dystansie ok.1kilometra w krytycznym momencie,po którym kierownik m3 odpuścił.A mam auto z prawie identyczną mocą i momentem jak Złoś,model ten sam