![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Moderator: G0 Karcio
aż dziwne, że Cię puryści jeszcze nie zjechali za torafiok pisze:udało mi sie kupić coś czego bardzo długo szukałempojedyncza wycieraczka by Bonrath
Dobrze strzelam że przed GTi Treffen?? Wybierasz się??Wojtek pisze:kiedy auto będzie "całe w kupie"
jakoś przyzwyczaiłem się do pojedynczej wycieraczki tylko teraz będzie w trochę lepszym wydaniuWojtek pisze:aż dziwne, że Cię puryści jeszcze nie zjechali za tojak dla mnie kapitalna sprawa
kiedy auto będzie "całe w kupie"
chciałbym ale fundusze nie puszczająlukas640 pisze:Dobrze strzelam że przed GTi Treffen?? Wybierasz się??
a czym tu się chwalić ? co za pomysł siadać komuś na masce ? co z tego czy się znacie czy nie, najprościej właściciela niema przy aucie to wejść na nie. Za niedługo nie będzie można odejść od samochodu na krok ... brak słów.YoZeT pisze:rafiok modelką z nysy sie nie pochwaliłes??
za kłaki i o glebe... albo zadzwonic po pania basie... Nie no masakra, ludzie jednak maja niepokolei w glowieYoZeT pisze:rafiok modelką z nysy sie nie pochwaliłes??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości