![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
z racji tej że na każdy większy zlot prócz majóvwki mam 350-400 kmWojtek90 pisze:czego nie zawitałeś u nas goferem na zlocie ??
już myślałem że nigdy nie znajdziesz mojego tematu na tym forumsianio1982 pisze:Na żywo Goofer miażdży sutki![]()
![]()
Powodzenia w dalszych modach
nie zrezygnowałembialko1991 pisze:POOREK, kiedy można się spodziewać pomarańczowych kierunków z tyłu?:D czy zrezygnowałeś?:)
he he mam tak samo, tyle że ja chyba zamiast Nysy wybiorę Manię, byłem 2 razy z rzędu i jest wypas, choć dużo tam "buraków" co nie umie się zachować.POOREK pisze:z racji tej że na każdy większy zlot prócz majóvwki mam 350-400 kmna Manię, do Nysy, do Bielawy też...
muszę coś wybrać kosztem czegoś, w tamte okolice do Nysy się wybieram jak dobrze pójdzie
w porę w sumie napisałeś, wczoraj odebrałem e-mail z decyzjąA r t u r pisze:A jak z event, przyszła Ci odpowiedź?
patrząc na twoja lokalizację masz najbliżej do Nysy wiec prawdopodobnie tamWojtek90 pisze:Aha chyba że tak to trochę liptonowo masz jak tak dużo km :/, może kiedy się spotkamy na jakimś zlocie i pogadamy o goferka i o modach
POOREK pisze:w porę w sumie napisałeś, wczoraj odebrałem e-mail z decyzjąniestety się nie zakwalifikowałem
![]()
Hmm ciężko powiedzieć czym się kierują.POOREK pisze:mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
ciężko powiedzieć, rzeczywiścieA r t u r pisze:Hmm ciężko powiedzieć czym się kierują.POOREK pisze:mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
spoko jak uwazasz ze za to sie nie zalapales toPOOREK pisze:a można gdzieś podejrzeć? w sumie ja czekałem kilka dni... 5 dni chyba dokładnie, w każdym razie efekt finalny ten sammam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
Rożniące sie kolorem felg i kilkoma tanimi dodatkamiA r t u r pisze: jak patrzyłem na co niektóre nadesłane zgłoszenia, to zapewne będą te same auta na evencie co rok temu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość