POZDRO szacuneczek
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Moderator: G0 Karcio
Ale o czym my rozmawiamy wogóle.. przecież tu nie chodzi o ilość włożonej pracy w auto i serca, tu wystarczy mieć koło i glebe a do tego to tu wystarczy mieć nawet seryjne auto. Jak się nie dostałeś na Vag "Felgen Airride" Event to jest duże prawdopodobieństwo że nie spodobała się felga albo za mało jest obniżony albo nie ma airrida... niepotrzebnie robiłeś reszte bo to nie jest ważne dla ludzi którzy wybierają te auta. Wystarczy zerknąć na film z 2010 ile stoi tam seryjnych aut tylko obniżonych i na kole, które się dostały bez problemu więc po co tyle roboty (nie mówię o klasykach z przed 90tych lat). To zlot na którym wcale nie musisz mieć super porobionego auta, to żaden wyznacznik Waszych aut czy są dobrze zrobione.. a widzę że ludzie zaczynają tak mysleć. Skąd wiecie kim są ludzie którzy te auta wybierają ? To mogą byc rzeczwiście konretni ludzie którzy mają pojęcie o samochodach a mogą to być zwykli ludzie którzy wiedzą tylko gdzie są pedały i kierownica a autami zaczęli się interesować jak zrobili prawo jazdy.bula222 pisze:Szczerze to vag event promuje bardzo zagraniczne fury a .................... te same auta co roku są to trochę nudne i nie sprawiedliwe bo każdy chciałby zaprezentować swoją wizję auta...mi rok temu napisali że za mało przeróbekzobaczymy co w tym roku mi odpiszą bo spróbuje znowu
jak sie nie uda to za rok zrobię wersje swojego golfa typowo pod vag event ........................ zrobię wieś tuning może się dostane i będzie wystarczająca liczba przeróbek
POOREK mi przysłali dokładnie to samo rok temu. Uważam że Twoja fura powinna tam jechać bo włożyłeś duuużo serca w ten projekt i PLN oczywiście też...to moje osobiste zdanie...bo co masz zrobić do cholery jeszcze? dywaniki imitujące aluminium, czy coś podobnego? Ja już nic nie zrobię u siebie bo uważam że 20 Jahre powinno poza niewielkimi przeróbkami zostać ori a nie cudować na sile...jedynie air ride by się przydał
POOREK daj spokój, co dopracowane.. co ty jeszcze chcesz u siebie dopracowywać jak pisał zresztą bula222.. I to jest właśnie przerażające że Tobie takie coś podcina skrzydła, Ci co wybierają te samochody to Bogowie stylu i gustu ?POOREK pisze: bula222, tak jak napisałem, jest to kontrowersyjna impreza i trzeba mieć naprawdę dopracowane auto żeby się tam załapaćwysłałem zgłoszenie, może to i lepiej że się nie dostałem... na początku mi trochę to podcięło skrzydła, a teraz chyba stwierdzam że w moim aucie jest sporo niedopracowane, a motywacja jest jeszcze większa żeby spróbować swoich sił za rok
pewnie... zwykle seryjne auto. Wez przywroc takie mk2 czy mk3 do zwyklego seryjnego stanu to pogadamy! a potem mozna sie brac za tuning. Prawda jest taka ze ogarniecie blacharki, malowanie (u kogos ogarnietego a nie u wsioka w stodole) + dobre koło i zawias i 10-15 tys wylatuje z portfela. A gdzie reszta?! srodek, komora, i masa pierdół jak lepsze hamulce, oswietlenie, masa frykasow itp?! Jak ktos sie bierze od dupy strony za modyfikacje i auto jest sztrucel ale w srodek powkladane 10 monitorow w zaglowki, bas tak huczy z tuby z tektury ze na 2 koncu wsi slychac a auto to jeden wielki szpachel pomalowany jakby wałkiem... to co sie dziwic?! wole jechac i ogladac te "seryjne" auta niz ulepy na ogolnodostepnych zlotach. Bez sensu gadanie i tyle. W kazdej edycji jak sie wjedzie sa moze 2-3 auta ktore wg mnie nie powinny sie tam znalezc, ale reszta to najwyzsza polka. Tematu air ride'u nie bede komentowal, bo to raczej oczywiste ze zawias ktory mozesz opuscic i podniesc w kazdej chwili przy naszych sklonnosciach do gleby jest jak zbawienie przy spotkaniu z muldą. No ale pewnie lepiej kupic uzywany gwint z niemiec za "pińcet" złotych, nakleic sobie fuck airride na auto i zgrywac twardziela. Bo te zabawki ktore kosztuja ok 6-10 tys zl to badziew i tylko w seryjnych autach sie tym mozna jarać...Diagi pisze:Fredi88, po pierwsze to na pewwno nie siedziałeś i nie płakałeś ze śmiechu jak pisałes posta, po drugie skoro dla Ciebie niektóre najlepsze auta to seryjne obnizone na feldze to mi mówi wszystko, po trzecie tu nie chodzi tylko o jego auto ale wiele wiele innych, a cztery to każdy ma swoje zdanie i rzeczywiście nie ma co tutaj OT robić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości