Mój mk2 Skasowany na amen!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
Mój mk2 Skasowany na amen!
Mam mk2 gti dohc 16v mialem przed wczoraj wypadek i auto skasowane juz sie nie oplaca robic ale silnik i wszystko wewnatrz jest dobre klapa tylnia wygladzona na silowniku jest 100% idealna drzwi lewe kanapa + foteliki gti idealne zegar z obrotomierzem itp. jak ktos ma ochote pogadac o czesciach i chcialby kupic to piszcie na gg pozdro,.
- pucek007
- Użytkownik
W bielsku bialej jak rozbudowuja droge obok hotelu viena! nie zauwazylem subaru jakiejs limuzyny i caly bok i przod skasowany doszczetnie moja wina 300 zlotych mandatu i 6 punktow ale dzisiaj jechal kumpel i na tym samym skrzyzowaniu by jebno.. ale sie mu udalo wychamowac na czas. szkoda mojej furki ale pech to pech a kredyt cza splacac;/
- pucek007
- Użytkownik
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=109492003 tu mace opisane co mam i jest tego wiecej lusterka itp. tomas wpadnij kiedy chcesz mam go przy domku!
Współczuje, parszywe miejsce wczoraj tamtędy jechałem dwa razy, do bani zrobili oznakowanie.
Jeślibyś się decydował sprzedać to pewnie byłbym chętny na fotele - jakbyco to proszę fotki na [email protected] Dzięki
Jeślibyś się decydował sprzedać to pewnie byłbym chętny na fotele - jakbyco to proszę fotki na [email protected] Dzięki
TDPower
- pucek007
- Użytkownik
Juz dostalem ladna ochrzan od moderatora za co przepraszam nie mozna pisac o czesciach ! ale mialem pecha kurde jechalem mam zielone zatrzymuje sie skrecalem na wiene nic nie widzialem z prawej strony wyjezdzam a tu koles subaru popierdzielal jak dostalalem tak normalnie bylem w szoku moge go naprawic ale mnie to bedzie kosztowac 3000 a tu kredyt juz zabrany na tego mk2 i jzu sie nie pakuje w dlugi muse odrobic na czesciach przynajmniej polowe niz za niego dalem .;/