Garrett GTB do TDI PD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Garrett GTB do TDI PD
komra MK2 jest mniejsze niżw MK3 .
jak miałem wcześniejszego AAZ'a to żeby założyć GT2052V poniżej kolektora wydechowego to trzeba było silnik pochylać do przodu a i tak miejsca było zdecydowanie za mało.
dlatego tym razem robiłem kolektory ale i tak ze względu na budowę K16 jej nie zastosuję bo zawsze WGo coś wadzi. jedyna możliwość to postawić na kolektorze tak jak w TD wychodziły ale bardzo nie chcę rezygnowaćż dużego dolotu bo różnica jest zbyt duża
jak miałem wcześniejszego AAZ'a to żeby założyć GT2052V poniżej kolektora wydechowego to trzeba było silnik pochylać do przodu a i tak miejsca było zdecydowanie za mało.
dlatego tym razem robiłem kolektory ale i tak ze względu na budowę K16 jej nie zastosuję bo zawsze WGo coś wadzi. jedyna możliwość to postawić na kolektorze tak jak w TD wychodziły ale bardzo nie chcę rezygnowaćż dużego dolotu bo różnica jest zbyt duża
Garrett GTB do TDI PD
Ral1n, uderzać do kolegi mrozoo bo on uczestniczył w projekcie AVB plus GT2260VK
Garrett GTB do TDI PD
Chłopaki wszystko jedno które tak naprawdę. Nie widziałem nigdy wykresu TDI ani na 17-stce ani na 22-jce, dlatego bardzo mnie zaintrygował ten temat. Ok dzięki, trzeba będzie uderzyć do mrozoo w takim razie.
- --Andree--
- Mały gagatek
Re: Garrett GTB do TDI PD
Mam pytanko takie czy ktoś próbował ujarzmić elektronikę z GTB2260VK do seryjnego ECU 1.9 PD?
SPRZEDAM:
SILNIK AVB 1.9TDI PD; Napęd, zawieszenie,tunel i podłoga do SYNCRO; skrzynia GGU; SILN.1P-220zł; GŁOWICA 1Z; wszystkie części wtrysk 1.3 DIGIJET.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Garrett GTB do TDI PD
tak
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- --Andree--
- Mały gagatek
Cz mógłbyś przybliżyć sprawę jak to rozwiązałeś?evolution pisze:tak
SPRZEDAM:
SILNIK AVB 1.9TDI PD; Napęd, zawieszenie,tunel i podłoga do SYNCRO; skrzynia GGU; SILN.1P-220zł; GŁOWICA 1Z; wszystkie części wtrysk 1.3 DIGIJET.
Garrett GTB do TDI PD
zapewne trzeba było zrobić nowa mapę wykonawczą dla serwo-mechanizmu przy vnt...dostosować sygnały wyjściowe z ecu do kontrolera przy turbo ale jak to pewnie mega tajemnica
Garrett GTB do TDI PD
Fahoo, zwykła gruszka i odpowiednio wyregulować sztangę. mrozoo tak ma u siebie i nie narzeka
z tym że on ma gtb1756VK które wstaje tak samo jak ori turbina ale u niego wydaje mi ise że przydłoby się to trochę lepiej podregulować
z tym że on ma gtb1756VK które wstaje tak samo jak ori turbina ale u niego wydaje mi ise że przydłoby się to trochę lepiej podregulować
Garrett GTB do TDI PD
--Andree--, Mam pytanko takie czy ktoś próbował ujarzmić elektronikę z GTB2260VK do seryjnego ECU 1.9 PD?
a na to Fahoo pisze
a potem pada na plecyzapewne trzeba było zrobić nowa mapę wykonawczą dla serwo-mechanizmu przy vnt...dostosować sygnały wyjściowe z ecu do kontrolera przy turbo ale jak to pewnie mega tajemnica
- --Andree--
- Mały gagatek
SPRZEDAM:
auto było już hamowane? dajcie jakiś wykresikarwam pisze: mrozoo tak ma u siebie i nie narzeka
z tym że on ma gtb1756VK które wstaje tak samo jak ori turbina
TDI ASV ++++