Moje radio to Sony CDX-S2050C. Oczekuje jeszcze jedynie ładnego basu w aucie który chcę słyszeć ja
przedewszystkim, nie muszą mnie słyszeć przecznice obok a przechodnie czuć pod nogami. Zaproponujcie więc
średniej klasy sprzęt tzn. wzmacniacz i skrzynię (tuba mnie nie interesuje), chłam mnie nie interesuje ani sprzęt
z górnej pułki bo na zawody się nie wybieram. Przy okazji propozycji proszę napisać jak przedstawiają się
cenowo poszczególne modele, mile widziane propozycje moderatorów
jaki wzmacniacz i skrzynia ? propozycje poproszę
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
Ja mam
- Skrzynia JBL GT5-1204BR
- Wzmacniacz JBL GTO 752
- Kondensator 1.0 FARAD CP-01
Ten zestaw robi naprawdę dobrą robotę polecam go w 100%
- Skrzynia JBL GT5-1204BR
- Wzmacniacz JBL GTO 752
- Kondensator 1.0 FARAD CP-01
Ten zestaw robi naprawdę dobrą robotę polecam go w 100%
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Podobny zestaw też zaproponowałem koledze jednak napisał, że narazie się rozgląda...
Ja uważam, że już takim sensownym wyborem jest Helix P10 plus do tego jakiś wzmacniacz co poda mu z 400rmsss
Ja uważam, że już takim sensownym wyborem jest Helix P10 plus do tego jakiś wzmacniacz co poda mu z 400rmsss
Klik! Klik! www.golf4.fotolog.pl
-
- Nowicjusz
Jak dla mnie to mógłbyś zwrócić uwagę na intertechnik mds08 i rozsądnej cenie i łatwy do zasilenia. Bądź cerwin vega vega84. Posiadam w swojej kolekcji. Jest punktualny i jak na 8" strasznie wyrywny w środku autka. Na zewnątrz niesłyszalny. W moim przypadku wygłuszone autko.
ok. dzięki za propozycje, będę miał na uwadze, czekam na więcej propozycji i dziękuję za te które dostałemmartinosik pisze:mógłbyś zwrócić uwagę na intertechnik mds08 i rozsądnej cenie i łatwy do zasilenia. Bądź cerwin vega vega84.
do tej pory
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
mam skrzynie helix dark blue 12 głosnik 30cm 350rms
i napedza to słaby wzmak car audio 225rms
kondensator 1F
efekt?
dach to mi sie nie rusza, ani klasa nie ugina ale w srodku efekt konkretny, teraz szukam mocniejszego wzamka.
nie zapomnij o dobrym systemie z przodu, bo sam bas to nie sztuka
i napedza to słaby wzmak car audio 225rms
kondensator 1F
efekt?
dach to mi sie nie rusza, ani klasa nie ugina ale w srodku efekt konkretny, teraz szukam mocniejszego wzamka.
nie zapomnij o dobrym systemie z przodu, bo sam bas to nie sztuka