MajóVWka 2011 - informacje o zlocie
Obiecuję że zrobię wszystko co w mojej mocy aby była możliwość obejrzenia meczyku. Niestety wiele spraw nie jest bezpośrednio zależnych ode mnie ale jakoś coś wykombinujemy
- Klakson1988
- Nowicjusz
- Kontakt:
bedzie jakis prysznic lub miejsce zeby sie umyć???? np. jakis kran lub cos zeby nabrac wody???
niestety nie ponieważ na lotnisku nie ma bieżącej wody jak ktoś będzie w pilnej potrzebie to niedaleko jest baza noclegowa...
trzeba wpakować bańke 5l wody mineralnej niegazowanej po 1.50zł z tesco na osobe i chusteczki nawilżane dla niemowląt - prysznica to nie zastąpi, ale twarz, ręce i zęby będzie w czym umyć. Inna sprawa że podobno jakieś 5km od lotniska jest stacja benzynowa - tam kran powinien być.
Z mojej strony inne pytanie - czy jak wezme sobie bańke wody zdemineralizowanej żeby opłukać samochód z kurzu i owadów w sobote rano to nikt mnie nie zgani za brudzenie/chlapanie?
Z mojej strony inne pytanie - czy jak wezme sobie bańke wody zdemineralizowanej żeby opłukać samochód z kurzu i owadów w sobote rano to nikt mnie nie zgani za brudzenie/chlapanie?
ale po co skoro będzie myjnia w bikini
myślę że jak nikomu nie zachlapiesz autka to nikt się nie obrazi
myślę że jak nikomu nie zachlapiesz autka to nikt się nie obrazi
krzylo, ja z chmielem pryjedziemy moze nawet juz na 15, pomozemy rozstawiac
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- VWMłody
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: MajóVWka 2011 - informacje o zlocie
panowie a gdzie jest jakieś info gdzie ustawia się grupa Mazowiecka oraz o której wyjeżdża na MajóVWke ? Bo tak jak w zeszłym roku ruszaliśmy w piątek z Ostrobramskiej (stacja Shell) i jestem ciekaw czy się nic nie zmieniło co do wyjazdu...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=45&t=404254" onclick="window.open(this.href);return false;VWMłody pisze:panowie a gdzie jest jakieś info gdzie ustawia się grupa Mazowiecka oraz o której wyjeżdża na MajóVWke ? Bo tak jak w zeszłym roku ruszaliśmy w piątek z Ostrobramskiej (stacja Shell) i jestem ciekaw czy się nic nie zmieniło co do wyjazdu...
LIVE FREE AND DRIVE HARD
o 15-tej to już po frytkach będzie
Ja na lotnisku będę od 7 rano
Mamy plazmę , mamy dwie anteny ale mam nadzieję że uda się złapać ten Polsat ...
Ja na lotnisku będę od 7 rano
Mamy plazmę , mamy dwie anteny ale mam nadzieję że uda się złapać ten Polsat ...
Taziu, ok, ustawimy, ale pozwolisz tez ze pierwsi skorzystamy
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Apachos
- Nowicjusz
- Kontakt:
ile będzie ibiz ?
Była Ibiza 190 KM, Mazda MX5-czas na coś nowego.
Byle nie na kacu bo godzinę będzie się wietrzyć.djtom pisze:Taziu, ok, ustawimy, ale pozwolisz tez ze pierwsi skorzystamy
Pztanko odnođnie terenu - tydzień temu podobno była nieskoszona sprawa - jak to będzie jutro wyglądało? mamy się przygotować na koszenie, grabienie (rok temu kumpel złamał dokładkę cofając bo się zawinęła pod nią sucha trawa), czy wszystko będzie "git"?