Witam,
Chcę zamontować czarną podsufitkę, jasną już wymontowałem, teraz mam problem jak pozbyć się obicia z szyberdachu.
Jest to wgl możliwe? bo wygląda to jakby było przyklejone do szyberdachu. Domyślam się,że trzeba go wykręcić jeśli chce coś z tym zrobić Posiada ktoś jakiś tutorial co i jak ?
Demontaż obicia z szyberdachu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
niestety trzeba wyciągnac szyber. robiłem to samo kiedys u siebie i nie milo wspominam wkladane go z powrotem. ale powodzenia.
- wasiak
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
trzeba go wyjac sciagnac uszczelke a potem delikatbie oderwac od blachy
jest podklejony schodzi dosc latwo
potem nowy material zalozenie tej uszczelki i montarz
troszke dlubania jest i uwazaj zeby dachy bnie zniszczyc przy wkladaniu tez mam ryse
jest podklejony schodzi dosc latwo
potem nowy material zalozenie tej uszczelki i montarz
troszke dlubania jest i uwazaj zeby dachy bnie zniszczyc przy wkladaniu tez mam ryse
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190127 MOJE MK2 2E ZAPRASZAM
dokładnie wyciągasz bez większych problemów szyberdach potem jak miałem wyjęty szyberdach to założyłem tą uszczelkę nastepnie zmieniłem materiał na szyberdachu i wsadziłem go z powrotem niestety jeżeli chodzi o włożenie to jak kolega napisał
. gdyby nie krata browaru to bym chyba tego nie włożyłtomek mk2 2.0 pisze:robiłem to samo kiedys u siebie i nie milo wspominam wkladane go z powrotem