[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
dobrze siedzi ale gleby nigdy dosyć a gadżet na zloty jest mega największe litery VW jakie widziałem dotąd
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Rogo bo nie wiem kto je tam postawił w ogóle, jak spadły to dopiero zobaczyłem co to było.
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
Nic sie przeciez nie stalo, imperza udanaBaran. pisze:Rogo bo nie wiem kto je tam postawił w ogóle, jak spadły to dopiero zobaczyłem co to było.
Apropo, kierunki na zdjeciach wygladaja slabo, ale na zywo bardzo w porządku! Ja bym zostawił
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
dzięki raz jeszcze, również miło było poznać i oby do następnego razu szukaliśmy Cię w sobotę wieczorem ale chyba do domu pomknąłeśbula222 pisze:POOREK miło było cię poznać osobiście mam nadzieję ze jeszcze nie raz się zobaczymy z kompanami a golf robi oszałamiające wrażenie
RafaelloW007 pisze:POOREK, na glebe go! do następnego
gwint się skończył z przodu a tył siadł an odbojach już jakiś rok temu :/ ale zobaczymy co w mojej mocy żeby siadł lepiej miło było poznać Pany i dzięki za zdjęciepawka508 pisze:RafaelloW007, bez kitu za wysoko siedzi gleba musi być
ma być szoł, o to chodziłobula222 pisze:dobrze siedzi ale gleby nigdy dosyć a gadżet na zloty jest mega największe litery VW jakie widziałem dotąd
Rogo pisze:Spadly wam browary z deski i zabryzgalo mi golfa jak za wami jechalem
w takim razie dobrze że się nic nie stało, bo nawet nie wiedziałem że ktoś tam je postawił, a mogło i mi i komuś za mną w auto przypieprzyć, także bardzo przepraszam co do kierunków mam podobne zdanie że na fotkach dużo gorzej...Rogo pisze:Nic sie przeciez nie stalo, imperza udanaBaran. pisze:Rogo bo nie wiem kto je tam postawił w ogóle, jak spadły to dopiero zobaczyłem co to było.
Apropo, kierunki na zdjeciach wygladaja slabo, ale na zywo bardzo w porządku! Ja bym zostawił
więc jak wynika z powyższego pisania, auto objechało majóVWkę oby więcej takich imprez, miło było poznać kilka osób i odświeżyć stare znajomości niestety wyróżnienia żadnego nie było, bo nie było też dla mnie odpowiedniej kategorii, ale liczy się FUN tvn turbo poprosiło mnie o nagranie, więc jak wyemitują to będzie jakaś pamiątka jak to ktoś powiedział: lansuj się póki możesz tylko że z racji mojej alergii na pyłki traw, głos miałem jakbym 3 dni pił, oczy z resztą tak samo.... dorzucę jeszcze fotki z oficjalnej strony vwgolf-a, resztę wrzucę jak pozbieram
jeśli ktoś ma jakieś ładne zdjęcie mojego mk3 z Show&Shine z niewiastami prężącymi się podczas moich opowiadań to byłbym wdzięczny....
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2011 01:29 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
do Nysy lecicie??
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
raczej tak Kamil, w sumie nie wiemy czy 3x golf czy 2x golf, ale pędzimy kiedy lecicie, piątek czy sobota? macie domki? może byśmy razem pomknęli?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
to na Nysie się zobaczymy znowu no a ja już jak mijaliśmy się to jechałem do domu bo towarzystwo już chciało jechać
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
takiej wioski z cyrkiem na dachu jeszcze w zyciu nie widziałem :/
wstrzymaj się lepiej jak masz pisać takie komentarze ...jedrekk pisze:takiej wioski z cyrkiem na dachu jeszcze w zyciu nie widziałem :/
POOREK, gratki za konkretny VWóz oblukam w Nysie jak Cie gdzieś znajdę
hahahah okmichalqqr pisze:wstrzymaj się lepiej jak masz pisać takie komentarze ...
e tam wioski ;D jest całkiem oryginalnie mi się bardzo podoba a lakier faktycznie fotografia nie oddaje jego stanu jest jeden wielki błysk