Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
[GOLF MK2] GTD 1,6TDic/1V-Green Bandit by Michał_1977
Dymić dymi ładnie , ja teraz wiem że przy normalnej jeździe to wcale więcej nie pali niż na seryjnej pompie. Dopiero jazda zaczyna się gdy ciągle pedał gazu wciśnięty jest do oporu w podłodze . Po zmianie skrzyni biegów i ja powrócę do 11mm .
EEee tam lajtowo pierdzi mój dokłada jeszcze efekty specjalne w postaci spalonego oleju
Chciałem spytać o majówkę, ale to już koniec maja, a ja bunkrem jeżdżę, ciekawe, czy mnie wpuszczą Jakby nie było pakiecik sportline mam zainstalowany
Chciałem spytać o majówkę, ale to już koniec maja, a ja bunkrem jeżdżę, ciekawe, czy mnie wpuszczą Jakby nie było pakiecik sportline mam zainstalowany
myślałem że troszkę więcej na majóvwce wypluje Ale i tak tragedii nie było.
pewnie było ale kolega się wstydzi powiedzieć ile było?
ja myślę że koników było 62,5
ja myślę że koników było 62,5
no teraz czekamy na wynik jak już sie wydało
Moje małe wozidło viewtopic.php?f=87&t=352273 MK2 by kahn91
Było hamowanie ,ale powiem szczerze że hamownia była nie za bardzo chyba ,bo paru osobom uciekło parę koników.Rozmawiałem z Michałem i nie za bardzo był zadowolony.Niech wypowie się sam.
Obstawiam że wynik był sporo zaniżony.
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
ooo.. człowieka kilka dni nie ma na forum i się ciekawych rzeczy dowiaduje... jestem ciekaw ile tam tych PS'ow teraz jest...
Re: [GOLF MK2] GTD 1,6TDic/1V-Green Bandit by Michał_1977
jbs-78 pisze:Było hamowanie ,ale powiem szczerze że hamownia była nie za bardzo chyba ,bo paru osobom uciekło parę koników.Rozmawiałem z Michałem i nie za bardzo był zadowolony.Niech wypowie się sam.
Dokładnie, caddy 1,8T wypluł koło 115 koni, vr który w zeszłym roku miał 170 teraz pokazał około 140. Ogólnie coś nie tak było z tą hamownią. Co do ilość koni niech sam właściciel ujawni jeżeli ma taką ochotę.
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
michal, ale nas zakurzyles pod koniec powrotu ;d;d
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Hej
Tak jak kiedyś tutaj mi napisał bongo-te zlotowe hamownie,to kant dupy rozbić...
Jak się wk...ę to w następnym tygodniu pojadę na taką z prawdziwego zdarzenia,bo to co tam zobaczyłem,to było godne pożałowania...
Wykres i inne duperele będą później,bo teraz idę na imprezę
Tak jak kiedyś tutaj mi napisał bongo-te zlotowe hamownie,to kant dupy rozbić...
Jak się wk...ę to w następnym tygodniu pojadę na taką z prawdziwego zdarzenia,bo to co tam zobaczyłem,to było godne pożałowania...
Wykres i inne duperele będą później,bo teraz idę na imprezę
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Rzygać mi się chce na ten wykresbongo pisze:Michał_1977, ile pokazało?
Po powrocie z hamowni,poszliśmy na wódkę i nerwy przeszły
Pierwszy film od kolegi
[youtube][/youtube]