GOLF MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich SKRADZIONO AUTO
Moderator: G0 Karcio
[MK3] TDI 1Z trochę inny od wszystkich ;)
wiela taka przyjemnosc??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
to napisz na pw bo ciekawy jestem czy wiecej niz ja znalazlem
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
zmienilbym lampy z tylu i koncowke wydechu i tyle
To jest w moich planach, także na pewno będzie zmiana.Broda6666 pisze:zmienilbym lampy z tylu i koncowke wydechu i tyle
- pawka508
- Gadatliwa bestia
A r t u r,
Widziałem golfinę na majówce i powiem że ładnie się prezentuje tylko tak jak kolega mówi te lampy na dupce i ta końcówka ale wierzę że z czasem wszystko ogarniesz ;]
Widziałem golfinę na majówce i powiem że ładnie się prezentuje tylko tak jak kolega mówi te lampy na dupce i ta końcówka ale wierzę że z czasem wszystko ogarniesz ;]
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
Dzięki za opinię, jakoś nie dostrzegłem twojego autka, dopiero widziałem na zdjęciach, ale może dlatego że byłem tylko w sobotę.pawka508 pisze:Widziałem golfinę na majówce i powiem że ładnie się prezentuje tylko tak jak kolega mówi te lampy na dupce i ta końcówka ale wierzę że z czasem wszystko ogarniesz ;]
Już dawno mam przemyślane i raczej to będą 2 polerowane "faje" skierowane do dołu, tak jak powinno być w TDI.Easy pisze:
Końcówka jakby była krótsza i prosto ustawiona, byłaby naprawdę fajna, a obecnie wygląda jak DTM'owska.
W sumie mi też się podobają, aczkolwiek, może w poprzednim sezonie jeszcze by uszły, to tak jak autko jest w tym momencie, jakoś mnie drażnią, nie pasują mi w ogóle, trwają poszukiwania, ale ciężko. Są interesujące mnie na ebayu, ale jakoś nie obyty jestem z tego typu aukcjami.Easy pisze:Światła są bardzo fajne, inne od wszystkich i w tym kolorze pasują idealnie .
- pawka508
- Gadatliwa bestia
A r t u r,
Teżbyłem tylko w sobotę i moje autko stało sobie grzecznie hehe Pozdro
Teżbyłem tylko w sobotę i moje autko stało sobie grzecznie hehe Pozdro
- damiano155
- Mały gagatek
- Kontakt:
zarąbisty golfik
widziałem go na żywo fajnie się prezentuje
Widziałem auto na majóvwce, świetnie się prezentuje
chciałem nawet zagadać ale chyba pojechałeś wcześniej niż ja.
pawka508 pisze:Teżbyłem tylko w sobotę i moje autko stało sobie grzecznie hehe Pozdro
No tak grzecznie chyba nie stał, po fotach widziałem że go hamowałeś
Dzięki, miło się czyta takie komentarze.damiano155 pisze:zarąbisty golfik
Widzę że ze znajomych terenów jesteś, przesyłam więc pozdrowienia
Dzięki za pozytywną opinię. W sobotę, byłem gdzieś do 16, ale potem wróciłem około 20 na wyniki.armi pisze:Widziałem auto na majóvwce, świetnie się prezentuje
Tak mi się wydawało, patrząc na zdjęcie w awatarze, że jakaś dziewczyna machała jak przejeżdżaliście obok mnie, Audi na chyba szwajcarskich blachach. Trzeba było podejść, chętnie byśmy się poznali.
- pawka508
- Gadatliwa bestia
A r t u r,
hehe a nie powiem coś tam na rolkach wypluł i zadowolony jestem z wyniku hehe ;]
hehe a nie powiem coś tam na rolkach wypluł i zadowolony jestem z wyniku hehe ;]
Re: [MK3] TDI 1Z trochę inny od wszystkich ;)
Tak to byłem ja, audi na niemieckich blachach zjazdowych, takie mi zostały.A r t u r pisze:Teżbyłem tylko w sobotę i moje autko stało sobie grzecznie hehe Pozdro
Dziewczyna jakoś wcześniej zobaczyła naklejkę na szybie, świadczącą o powiatowym sąsiedztwie i miałem zagadać ale później już nie widziałem auta.
Może kiedyś się stykniemy w mieście avonu, bo ostatnio często tam bywam.