![prayer :prayer:](./images/smilies/icon_pray.gif)
![hura :hura:](./images/smilies/ura.gif)
Moderator: G0 Karcio
Adrian1989 pisze:POOREK, nie pamietasz moze ale Cie husiali na rekach i sie wyslizgnalesmysle ze spotkami sie predzej niz za rok?;]
Potwierdzam sam Cię nie złapałem i poszedłeś na asfaltAdrian1989 pisze:POOREK, stary,huknales jak luftwafe bombami w wielunmamy swiadkow
i właśnie po tym poście przypomniałem sobie o jakie wyślizgniecie na asfalt chodzijbs-78 pisze:Potwierdzam sam Cię nie złapałem i poszedłeś na asfaltAdrian1989 pisze:POOREK, stary,huknales jak luftwafe bombami w wielunmamy swiadkow
dzięki dziękikalbi_vw pisze:Poorek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spóźnione ale zawsze![]()
![]()
Jaki ty fotogeniczny jesteś nadajesz się do telewizjiBrawo za wywiad
Ps. Dwie fury z naszych stron załapały się do TV
To my dziękujemy i Wiemy, że Nysa za Rok, za Dwa,za Dziesięć, to będzie picie Urodzinowo hehehePOOREK pisze:dziękuję wszystkim z którym się bawiłem, nie chcę nikogo pominąć, w szczególności dziękuję tym którzy byli z nami pod jednym pawilonem (kolejność nie ma znaczenia) czyli:
Maćkowi, Rysiowi, Patrycji, Adrianowi, Monice, Sergiuszowi, Monice, Darkowi, Ewelinie, Bartkowi, Anetce, Krzyśkowi, Karolowi, Marcinowi, Kanclerzowi i chłopom z toledziaka których po dziś dzień nie mogę spamiętać który jest który tj. Kuc, Patryk, Bażant i OrginaU - SebastianDZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości