swap w corrado
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
swap w corrado
witam.jestem nowy na forum i od niedawna jestem posiadaczem corrado g60 potrzebuje pomocy od czego i jaki silnik pasuje??? pomocy!!!! slyszalem ze od golfa mk2 wchodzi prawda?
swap w corrado
ostatnio robiłem elektrykę w korku co wrzucono silnik z audi TT (BAM) - 1,8T 225KM
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
swap w corrado
No, skoro masz G, to masz silnik który był też fabrycznie w golfie 2... Silnik PG chyba. Czemu chcesz wymieniać tak z ciekawości zapytuję?
MK3 ADZ->AGU
swap w corrado
wiesz trzeba byloby robic remont silnika (z odmy leci juz olej i niestety nie ma kompresora) autko mam 3 tygodni i chcialbym zeby bylo sprawne bo to nie calibra:) potrzebuje porady bo to moj pierwszy vw wczesniej milalem calibre i bmw. czyli jakis silnik od golfa 2 pasuje?
swap w corrado
Z mk2 to chyba tylko 1,3 by nie pasował a tak to wszystko. Niemniej jak już coś wstawiać to może ABFa albo coś równie "mocnego"?
PS. Ja mając PG raczej bym zrobił remont silnika albo szukał 1,8t
PS. Ja mając PG raczej bym zrobił remont silnika albo szukał 1,8t
swap w corrado
tirsone, Dobra dada. Nie warto pakować do korka 1,6 Jak masz trochę zielonych, to wyremontuj PG i kup kompresor, nie zawiedziesz się... Ewentualnie Das ABF, ale troche roboty jest bo to cała elektryka...
Anyway, powodzenia i pochwal sie co tam wybrałeś
Anyway, powodzenia i pochwal sie co tam wybrałeś
MK3 ADZ->AGU