![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
No i przy okazji chciał bym przeprosić za moje karygodne zachowanie w sobotę w południe za ciecie mego golfa
![crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
Następnym razem będę milczał jak grób .
i takich ludzi się ceniMlodyR1 pisze:chciał bym przeprosić za moje karygodne zachowanie w sobotę w południe
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
nie wiem,czy na przyszłej Nysie(trzeba się zastanowić) nie zrobimy deklaracji(tak,jak majówka czy mania) wraz z :djtom pisze:po prostu na przyszłej Nysie przy kupnie biletu trzeba mowic ze kazde nieodpowiednie zachowanie bedzie sfotografowane, upublicznione i banowane na innych zlotach.
Akurat Byli i jakoś w majtkach na tyłku do domu pojechali i byli Bardzo ZadowoleniMuchozoll pisze:Gdyby MajóVWka mogła się pokazać na nysie to by jej gacie z wrażenia spadły...!!
On zawsze musi coś przekręcićbarylql pisze:Kanclerz pisze:a ja w imieniu Gr.Lubelskiej chciałem podziękować wszystkim z VAG RADOM
Niekoniecznie VAG RADOM ale my również dziękujemy i pozdrawiamy ;D mam nadzieje ze uda się szybko zrobić jakiś spocik
Kup CB będzie jeszcze Weselejkisielek pisze:trasa długa, ale fajna i wesoła
a to nie prawda bo i tu i tu jest ciekawie,i broń boże nie jesteśmy konkurencją dla siebie,a akurat ludzie organizujący majówkę byli i tu bo to moi serdeczni przyjaciele,którzy niejednokrotnie dwoili sie i troili aby pomóc,żałuję tylko,że nie mogłem z nimi wypić,bo czasu nie było,Muchozoll pisze:Gdyby MajóVWka mogła się pokazać na nysie to by jej gacie z wrażenia spadły...!!
marcino pisze:Kup CB będzie jeszcze Weselej
gość nie wciskaj mi czegoś czego nie powiedziałem,to razpawel2062pl pisze: że nie pamięta co się działo..
to skąd wiesz co powiedziałem,dobry jesteśpawel2062pl pisze:Kolego jaszczur, osobiście nie miałem okazji Cię poznać, nawet nie wiem jak wyglądasz.
i tak miało byc lecz na początku nie było chętnych więc stwierdziłem,żeby dac nowsza nutę,gdyż do tego co było nie było chętnych do zabawy,po czym nagrodzicho zostało u djpawel2062pl pisze:.ok godz-20;30/21:00 balanga i retro party lata 80/90 adekwatne stroje do tego okresu mile widziane,najlepiej ubrana osoba zostanie nagrodzona..
i widzisz coś tam gdzieś tam,nie wiesz dokładnie a marudzisz,po 1 wiedziałem czyje klucze bo mieli domek nie daleko mnie,mieli wylecieć z imprezy lecz po dogadaniu sie razem z nimi pojechałem odstawić auto i to nie ja klucze zabrałem a kolega mi je dał sam,po czym w godzinach przedpołudniowych sam sobie odebrał ode mnie osobiście,pawel2062pl pisze:Jaszczur administrator, po godz. 20 coś tam się działo i zabrał komuś kluczę od auta.. W sobotę rano jeździł i szukał kogo są te klucze, b
ktoś Ci kit sprzedał zgrywając cwaniaka bo Jaszczur w sobotę i niedzielę z samego rana był trzeźwy, pudło.jak komuś powiedział był tak zaje**ny, że nie pamięta co się działo.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość