Ładne mi drobiazgidoszly takie drobiazgi
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
Moderator: G0 Karcio
to pewnie jesien lub przyszly sezon z nowym lakierkirm na aucie albo jak moje fele sie sprzedadza to wpadna szysbciej teJeżu pisze:golfiarz1, ładny drobiazg też bym chcił taki i w takim kolorzenic tylko czekamy jak je zamontujesz i będą się prezenciły na golfiku
dzisiaj wypchalem go przed garaz niech zlapie tego swiezego powietrza umylem koloru autka niebylo widacAbest pisze:golfiarz1, wez wreszcie wyprowadz golferka za garazu bo pogoda piekna i niech odetchnie motorownia swierzym powietrzem
ma byc wkladak wszytsko przy silniku ma dzialac i wygladac do tych modyfikacji niejest przewidziany stozekMarszall pisze:już trzeba było mu stożka dac dla wyglądu i chyba digifiz wyszedł ciemniej niż dodatkowe zegary:/
toffic pisze:Gdzie kupowałeś niebeiską folie do licznika??
i dobrze mówią, ja ci dodam coś jeszcze: zainwestuj w dobrą osłone przedniej części tunelugolfiarz1 pisze:i doszedl kocyk na grodz silnika by nienagrzewala sie od turba bo wiekszosc twierdzi ze bez niej stopy sobie poparze w srodku![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości