MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [dystanse, kosmetyka, lakier]]
truckman widzę działasz ostro, i bardzo dobrze bo co niektórzy sprzedają auta jak będziesz tak modził to niedługo będziesz musiał 4motion wsadzić do golfera bo tylko tego będzie ci brakować
moja Bora http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367183" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
truckman, nie wiem co ten twój golf ma w sobie ale podoba mi się zajebiś*** może to zasługa tego koła niby zwykłe proste z rancikiem a mega mi się podobają działaj dalej
Merffik, ja jednak myślę ze to zasługa tej pięknej stalowej 15' tki
Re: MKIV Variant by truckman [dystanse, kosmetyka, lakier]]
w sumietruckman pisze:Merffik, ja jednak myślę ze to zasługa tej pięknej stalowej 15' tki
- Hali202
- Ma gadane
widzę ma się ten fach w ręku poszło ci ładnie to szpachlowanko kurde wypatrywałem Cię dziś na hali ale gulfa brak
Hali202, no niestety szpachlowanko poszło tak sobie
Ogólnie taki ulepik się robi, ale sagano namówił mnie na zaciski w kolor budy, a zderzak oddam lakiernikowi bo jednak będzie przyjmował dużo kamyczków przy prędkościach grubo ponad 90km/h
Ogólnie taki ulepik się robi, ale sagano namówił mnie na zaciski w kolor budy, a zderzak oddam lakiernikowi bo jednak będzie przyjmował dużo kamyczków przy prędkościach grubo ponad 90km/h
Hali202, gwarantuję ze jak on rusza to mój lepiej wygląda. Niestety uroki powietrza, auto lezy tylko na postoju, a jak jedzie to jest straszna kozica
Na postoju też mogę sobie gwint na dół skręcić, ale za dużo czasu to zajmie
Tak będzie lakierowane tam gdzie Łukasz, pomalowali mu ładnie, także wiem gdzie daję no i powiedział że jak dam sam zderzak to machnie przy okazji i nie muszę czekać.
Tak będzie lakierowane tam gdzie Łukasz, pomalowali mu ładnie, także wiem gdzie daję no i powiedział że jak dam sam zderzak to machnie przy okazji i nie muszę czekać.
- Hali202
- Ma gadane
to gicior że tak powiemtruckman pisze: Tak będzie lakierowane tam gdzie Łukasz, pomalowali mu ładnie, także wiem gdzie daję no i powiedział że jak dam sam zderzak to machnie przy okazji i nie muszę czekać.
nie no powietrze fajna sprawa niby ale drogie to cholerstwo już lepiej tak jak mówisz w gwint inwestowaćtruckman pisze:gwarantuję ze jak on rusza to mój lepiej wygląda. Niestety uroki powietrza, auto lezy tylko na postoju, a jak jedzie to jest straszna kozica
MKIV Variant by truckman [niespodziewane rzeczy...]
Hali202, nie no lepiej w powietrze z tym ze jak auto jedzie to trzeba sie szanowac i zamiast kozy jakies posrednie ustawienie, czyli tak jak mam teraz na gwincie
Kolejne wymiany eksploatacyjne.
Końcówki drążków( moje są już troszkę zużyte)
Nakładki na śruby kół( brakowało paru sztuk, a śruby mam srebrne i słabo wygląda)
Nowe wycieraczki, stare po zimie mazały, a teraz taki okres roku że często pada
Taaaa... Po wymianie drążków zapomniałem dokręcić śrub w lewym kole, efekty:
Także zamiast pomalowanego zderzaka i zaliczenia kilku zlotów, czekam na 10 lipca, kiedy to lakiernik wyznaczył termin na ogarnięcie obu progów i uszkodzeń które powstały na skutek tego incydentu.
Przelakierowałem jednak lusterka w styl fabryczny. Trójkąty prawdopodbnie zostaną pomalowane strukturą plastiku, nie pomyślałem o tym a całkiem dobry efekt daje.
Podniosłem też auto w górę, niestety podłużnica w TDI nie pozwala na położenie tak jakbym chciał. Są plany podcięcia, ale zobaczymy jak auto będzie wyglądało po ogarnięciu lakierniczym.
Kolejne wymiany eksploatacyjne.
Końcówki drążków( moje są już troszkę zużyte)
Nakładki na śruby kół( brakowało paru sztuk, a śruby mam srebrne i słabo wygląda)
Nowe wycieraczki, stare po zimie mazały, a teraz taki okres roku że często pada
Taaaa... Po wymianie drążków zapomniałem dokręcić śrub w lewym kole, efekty:
Także zamiast pomalowanego zderzaka i zaliczenia kilku zlotów, czekam na 10 lipca, kiedy to lakiernik wyznaczył termin na ogarnięcie obu progów i uszkodzeń które powstały na skutek tego incydentu.
Przelakierowałem jednak lusterka w styl fabryczny. Trójkąty prawdopodbnie zostaną pomalowane strukturą plastiku, nie pomyślałem o tym a całkiem dobry efekt daje.
Podniosłem też auto w górę, niestety podłużnica w TDI nie pozwala na położenie tak jakbym chciał. Są plany podcięcia, ale zobaczymy jak auto będzie wyglądało po ogarnięciu lakierniczym.
truckman, ale się narobiło Ci wydatków Koło się całkowicie odkręciło podczas jazdy czy szpilki pościnało. Nie czyłeś że coś jest nie tak podcas jazdy
GoNzO !!!, całkowicie odkręciło się.
Jak poczułem to zahamowałem, a koło pojechało
Był rzeczoznawca, powyceniał sobie, zderzaka nie uznał( w sumie nie uszkodzony, ale liczyłem na jeden wyłamany zaczep( wyłamany z 2 lata )
Teraz szukam błotnika w ori lakierze i montuję na auto. Pozostanie już tylko oczekiwanie na lakiernika który ładnie dopieści drzwi, zderzak i założy progi z R`ki( uznałem że dobra opcja bez reszty pakietu)
Jak poczułem to zahamowałem, a koło pojechało
Był rzeczoznawca, powyceniał sobie, zderzaka nie uznał( w sumie nie uszkodzony, ale liczyłem na jeden wyłamany zaczep( wyłamany z 2 lata )
Teraz szukam błotnika w ori lakierze i montuję na auto. Pozostanie już tylko oczekiwanie na lakiernika który ładnie dopieści drzwi, zderzak i założy progi z R`ki( uznałem że dobra opcja bez reszty pakietu)
To jak bedzie kasa z ubespieczalni to spoks Progu nie uszkodziłeś przy okazki i nie lepszym rozwiązaniem było dać progi od 25J, są troszke delikatniejsze od tych z .:R
GoNzO !!!, ogólnie to progi już zdązyłem pogiąć przez czas jazdy na glebie i nawet nie wiem czy pogiął się bardziej
Nie widziałem nigdy progu od jahre, a te od R`ki ma sagano i widzę praktycznie codziennie. Według mnie są właśnie także fajne bo praktycznie nie widać że coś jest założone.
Nie widziałem nigdy progu od jahre, a te od R`ki ma sagano i widzę praktycznie codziennie. Według mnie są właśnie także fajne bo praktycznie nie widać że coś jest założone.