Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Dobra moja kolej.... ) Dzięki organizatorom za kox imprezę za to że nie było już miejsca mało kiedy w Polsce się znajdzie taka która pomieści tyle aut... Ale troszkę szkoda że ktoś robi 200km w jedną stronę i nie ma gdzie wjechać bo brak miejsc ) (nie szkodzi poradziliśmy sobie). Podziekować ekipie z Radomia za ubaw w wodzie... Ekipie z Tomszowa i Piotrkowa za kawałek drogi którą z nami dzielili dobrze wiedzieć że są ludzie z którzy umieją się bawić wracając z takiej imprezy, za sesje zdjęciową po drodze. Link do zdjęć podam zaraz.
Napij się wody... Zaskocz swoją wątrobę.
...Fuck Fuel Economy...
...Fuck Fuel Economy...
Impreza totalna, obecność w przyszłym roku obowiązkowa. Powiedzcie tylko gdzie będzie filmik z powrotu. Cała ekipa z tomaszowa czeka na niego
Filmików jest około 1,5 GB niestety neta mam zbyt wolnego spróbuje coś po modzić u kogoś innego...
...Fuck Fuel Economy...
...Fuck Fuel Economy...
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Jaszczur to zdanie wszystko podsumowuje! Do zobaczenia za rok. PozdrawiamDragon pisze:Sebuś, złość piękności szkodzi, nie reaguj na szczeniackie marudzenie bo ktoś słyszał, na zasadzie jedna pani drugiej pani. Zrobiłeś swoje i wielki szacun! Leszcze od marudzenia niech spróbują zrobić coś sami i wtedy my odwiedzimy nieomieszkając pomarudzić.
śmieszy mnie takie pierdzielenie głupot
a ciekawe czy ten ktoś co widział Jaszczura "pod wpływem" to był trzeźwy
w wygarnianiu innym to jesteśmy dobrzy.... nie ma co ....
Jaszczurowi i całej ekipie organizatorów to się należy dobrą skrzynkę postawić za tą imprezę
Proponuje ja rozłożyć w dogodnych ratach na innych zlotach
a ciekawe czy ten ktoś co widział Jaszczura "pod wpływem" to był trzeźwy
w wygarnianiu innym to jesteśmy dobrzy.... nie ma co ....
Jaszczurowi i całej ekipie organizatorów to się należy dobrą skrzynkę postawić za tą imprezę
www.mk1cabrio.pl
Mój lansowóz:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2255656#2255656
Mój lansowóz:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2255656#2255656
kisielek pisze:Jaszczurowi i całej ekipie organizatorów to się należy dobrą skrzynkę postawić za tą imprezę
Lubelski Klub VW na http://www.vaglublin.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszamy
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
jaszczur ty pijaku haaaaaaaaaaaaa
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Wstydź się a tfuuu... Żeby trzeźwym chodzić po takiej imprezie... Co to za organizator co nie pije... )
...Fuck Fuel Economy...
...Fuck Fuel Economy...
W bardzo dogodnych by znów jakiś nowicjusz nie napisał że jaszczur piłmarcino pisze: kisielek napisał(a):Jaszczurowi i całej ekipie organizatorów to się należy dobrą skrzynkę postawić za tą imprezę
Jaszczur.....i elwooda przepros ode mnie...za probe przekupstwa
elwwod nie wqurfiaj sie tak nastepnym razem...))
elwwod nie wqurfiaj sie tak nastepnym razem...))
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wie wie ale jaja były dobrealbert pisze:Jaszczur.....i elwooda przepros ode mnie...za probe przekupstwa
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wzajemnieScreamer pisze:Podziekować ekipie z Radomia za ubaw w wodzie...
ja dziękuję za dobrą imprezę, nie ma co lać wody 1200 aut jest nie do upilnowania w 100%, wyszło bardzo przywozicie, organizatorzy spisali się na medal
pozdrawiam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
było za...biscie i po co te pitolenie słuchaczy radija co MAhhhmmRYJA, JASZCZUR i reszta organizatorow zrobili kawał dobrej roboty
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]