Obroty dochodzą tylko do 5200 zamiast do 6300. Mk3 GTi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Daniel Gnacy
- Mały gagatek
- Kontakt:
Obroty dochodzą tylko do 5200 zamiast do 6300. Mk3 GTi
tak jak w temacie,jest odciecie zaplonu lub inna przyczyna wszystko chodzi tak samo tylko zamiast do czerwonego pola dojsc to dochodzi tylko do 5200 obr/min dzieje sie to na postoju jak i na biegu jak jade. na komputerze z nim byłem i nie wykazało zadnych błędów. moze byc to wina pompy paliwowej,ze za małe cisnienie daje? albo co innego? i nie kiedy jest taka dziura w gazie tak sie zamuli,a niekiedy dobrze,ale raczej cały czas tak muli ale tylko jak spontanicznie gaz dodam,ale to juz tez przed tym odcieciem obrotów było. Mam w was nadzieje ze mi pomozecie! pozdrawiam!
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
o co chodzi?? moze jakies znaki interpunkcyjne by sie przydały? bo te twoje zdania sie nigdy nie konczaDaniel Gnacy pisze:tak jak w temacie,jest odciecie zaplonu lub inna przyczyna wszystko chodzi tak samo tylko zamiast do czerwonego pola dojsc to dochodzi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
powiedz czy on odcina przy tych 5200? masz takie dyn dyn dyn dyn? czy po porstu silnik nie ma siły dalej pociągnąć?
- Daniel Gnacy
- Mały gagatek
- Kontakt: