Czyli czego szukasz??truckman pisze:Ad4m3k, ściema allegrowa, starsze VW to moze za kilka lat, narazie to chciałbym miec szybkie, komfortowe auto na codzien.
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: MKIV Variant by truckman [niespodziewane rzeczy...]
MKIV Variant by truckman [niespodziewane rzeczy...]
szukam kupca na golfa. Jak nie sprzedam to dalej będę tym jeździł bo jednak kręci mnie doposazanie basisa. I chyba mam po prostu takie hobby.
a ewentualny nastepca to benzyna ze szwecji
a ewentualny nastepca to benzyna ze szwecji
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Odwidzi Ci sie
Znam takich ktorym sie odwidziala sprzedaz
Znam takich ktorym sie odwidziala sprzedaz
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
truckman, nie możesz tego zrobić Chyba najładniejszy Kombiak na FSL tablicach
P.S I nie mów ,że wolisz S40 lub S60 lub Saab'a od VW ?
P.S I nie mów ,że wolisz S40 lub S60 lub Saab'a od VW ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Mój 1.4l Red MK4 << click HERE >>
RECARO SEATS, 18 ALLOYS, LOWERING SPRINGS AND MORE
RECARO SEATS, 18 ALLOYS, LOWERING SPRINGS AND MORE
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Szwedzkie ładne, ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
A Golf 4 generacji to najbardziej udany i wciaz ladny samochod. Ja do tego doszedlem po pol roku uzytkowania francuskiego padła. Wole starszego o 5 lat Golfa niz 5-letnią renówke.
Dziekuje, dobranoc!
A Golf 4 generacji to najbardziej udany i wciaz ladny samochod. Ja do tego doszedlem po pol roku uzytkowania francuskiego padła. Wole starszego o 5 lat Golfa niz 5-letnią renówke.
Dziekuje, dobranoc!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
9-3 czy 9-5?truckman pisze:a ewentualny nastepca to benzyna ze szwecji
W sumie taki 9-5 całkiem ładnie się prezenci
Do tego wyposażenie i komfort jazdy - bez porównania z MK4
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
chyba sobie żartujeszshowtime pisze:ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ozz, mowilem o Saabie. Jak tam wsiadam to sie załamuje.
i 20 lat wcześniej:
i 20 lat wcześniej:
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Nom faktycznie strasznie mocno ciosane to wnetrze jak w tirzeshowtime pisze:Obrazek
i 20 lat wcześniej:
Obrazek
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Też mi się chciało płakać jak swojego opuściłeśshowtime pisze:Szwedzkie ładne, ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
Dziekuje, dobranoc!
pzdr
truckman, nie sprzedawaj tylko inwestuj. Saaba nie bierz. Szkoda tej wpadki z kołem, ale było by nudno jak by się nic nie działo. Kombik ładny szkoda żeby się dostał w niepowołane ręcę.
Ależ kogo moje oczy widzą showtime, wrócił do łask volkswagena. No no niestety renata z Francji nie da Ci tyle co Helga z Niemiec.
Ależ kogo moje oczy widzą showtime, wrócił do łask volkswagena. No no niestety renata z Francji nie da Ci tyle co Helga z Niemiec.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Jednak duży CYC to podstawa bo takie małe to żadna zabawacylinder pisze:truckman, nie sprzedawaj tylko inwestuj. Saaba nie bierz. Szkoda tej wpadki z kołem, ale było by nudno jak by się nic nie działo. Kombik ładny szkoda żeby się dostał w niepowołane ręcę.
cylinder, serce i rozum się biją Co widać po podpisie, bo sprzedaję również fotele jeśli auto zostanie, co oznacza tylko jedno Jest nawet chętny, ale nie wiem czy te stołki które namierzyłem mają podgrzewanie, a osobie która chce moje najbardziej na tym zależy, jakbym kupił bez to bym maty przekładał
Ogólnie to o S60 myślałem, oraz troszkę o Saabie 9-5 w kombiaku ale na zloty Saabem...
Lecę za sagano88, spojrzenie na chodnik, patrzę na drogę, a on stoi przed garbem, wszystkie heble jakie miałem i w ostatniej chwili uratowałem swoje OC i jest tył przed kasacją ucieczką na krawężnik, jebło jak cholera, dobrze ze był około 5-6 cm a nie 20 jak jest dalej
Ogólnie to o S60 myślałem, oraz troszkę o Saabie 9-5 w kombiaku ale na zloty Saabem...
Lecę za sagano88, spojrzenie na chodnik, patrzę na drogę, a on stoi przed garbem, wszystkie heble jakie miałem i w ostatniej chwili uratowałem swoje OC i jest tył przed kasacją ucieczką na krawężnik, jebło jak cholera, dobrze ze był około 5-6 cm a nie 20 jak jest dalej
- luki07
- _
- Kontakt:
to taka przyslowiowa "kara" od auta ze chcesz je sprzedac zostaw je narazie w spokoju, ladne jest, czego Ty chcesz