Czyli czego szukasz??truckman pisze:Ad4m3k, ściema allegrowa, starsze VW to moze za kilka lat, narazie to chciałbym miec szybkie, komfortowe auto na codzien.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
Czyli czego szukasz??truckman pisze:Ad4m3k, ściema allegrowa, starsze VW to moze za kilka lat, narazie to chciałbym miec szybkie, komfortowe auto na codzien.
9-3 czy 9-5?truckman pisze:a ewentualny nastepca to benzyna ze szwecji
chyba sobie żartujeszshowtime pisze:ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
Nom faktycznie strasznie mocno ciosane to wnetrze jak w tirzeshowtime pisze:Obrazek
i 20 lat wcześniej:
Obrazek
Też mi się chciało płakać jak swojego opuściłeśshowtime pisze:Szwedzkie ładne, ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
A Golf 4 generacji to najbardziej udany i wciaz ladny samochod. Ja do tego doszedlem po pol roku uzytkowania francuskiego padła. Wole starszego o 5 lat Golfa niz 5-letnią renówke.
Dziekuje, dobranoc!
Jednak duży CYC to podstawa bo takie małe to żadna zabawacylinder pisze:truckman, nie sprzedawaj tylko inwestuj. Saaba nie bierz. Szkoda tej wpadki z kołem, ale było by nudno jak by się nic nie działo. Kombik ładny szkoda żeby się dostał w niepowołane ręcę.
Ależ kogo moje oczy widzą showtime, wrócił do łask volkswagena. No no niestety renata z Francji nie da Ci tyle co Helga z Niemiec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości