[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
no ładnie ładnie.ale mogłeś go umyć....świetnie się prezentuje...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gle
hehe nie bylo czasu na mycie ;Psebastian213 pisze:no ładnie ładnie.ale mogłeś go umyć....świetnie się prezentuje...
tylko dach i gorna czesc klapy.Arkadiush pisze:Lusterka też malujesz na biało czy tylko dach?
dzieki Marcin jeszcze duzo mu brakuje do dobrego auta...ale ciagle staram sie go do takiego stanu przyblizycGaryvw pisze:bedzie gitarrra juz to pewnie pisalem,ale sie przypomne autko jest mega dobre,kolko swietne,gleba swietnie z kolem zgrana, i bardzo przyjemnie sie nim podrozujekacpersky pisze:ale w poniedzialek bedzie malowany dach na bialo i beda robione obydwa progi
pozdro ziooom
dzisiaj naprawialem turbine, znowu poszlo kasy jakas grucha sterujaca turbina sie przerdzewiala i trzeba bylo wstawic nowa sztuke, do tego poszedl jakis zbiorniczek ( taki okragly czarny tez od turbiny, ale to juz drobny koszt ). na szczescie auto juz postawione na nogi i smiga
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
[quote="kris-krzysztof"
Zrób porządek z tymi kablami [/quote]
w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozek [/quote]
JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.
[/quote]
Wyślij jakies inne fotki tej zabudowy bo na tej fotce słabo widać z boku mogłes dac i wzmacniacz jeśli Zaelżało CI na bagażniku .[/quote] Zle mnie zrozumieliście to nie moja zabudowa tylko wzór jaką chce zrobić narazie nie będzie suba w boczku nie mam czasu robię tylko zabudowę pod wzmaki w podłodze zapodam foto jak już sklepie całość.
kacpersky Dobra gleba ładnie to wyszło mój nie chce zejść z tyłu za bardzo koniec już regulacji myślę nad wywaleniem regulacji jak to u ciebie wyszło?
Zrób porządek z tymi kablami [/quote]
w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozek [/quote]
JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.
[/quote]
Wyślij jakies inne fotki tej zabudowy bo na tej fotce słabo widać z boku mogłes dac i wzmacniacz jeśli Zaelżało CI na bagażniku .[/quote] Zle mnie zrozumieliście to nie moja zabudowa tylko wzór jaką chce zrobić narazie nie będzie suba w boczku nie mam czasu robię tylko zabudowę pod wzmaki w podłodze zapodam foto jak już sklepie całość.
kacpersky Dobra gleba ładnie to wyszło mój nie chce zejść z tyłu za bardzo koniec już regulacji myślę nad wywaleniem regulacji jak to u ciebie wyszło?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
oj panie regulacji juz nie ma dawno jak w czworke lecimy w trase to obciera co jakis czas kolo o rand nadkola ale kto by sie takimi *#cenzura#* przejmowal
-
- Nowicjusz
Ładne te twoje mk4 jest wypass ja też sie powoli za moje biore
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No tak też myślałem to powiedz i teraz co zastosowałeś pod sprężynę jakaś gumę czy co? Nie przeszkadza wywalenie tej regulacji w niczym ?kacpersky pisze:oj panie regulacji juz nie ma dawno jak w czworke lecimy w trase to obciera co jakis czas kolo o rand nadkola ale kto by sie takimi ************ przejmowal
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CHudini TDI, dzieki kolego
nie nie ma zadnych problemow. ja nie dawalem zadnych gum. jest sprezyna zamocowana bez gwintu i nic nie stoi na przeszkodzie zeby tak jezdzic zachecamczajaa22 pisze:No tak też myślałem to powiedz i teraz co zastosowałeś pod sprężynę jakaś gumę czy co? Nie przeszkadza wywalenie tej regulacji w niczym ?
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kiedy ten dach w końcu pomalujesz/obkleisz ?
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
heh to jest dobre pytanie wszystko zalezy od kolegi pczerniej, jak on znajdzie czas to bede mial pomalowany dach.
- DukeNukemPL
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Sex machine !! - bora front , felga , kolorek ... autko przekozackie , w sumie to navet mało powiedziane . zapraszam do mnie !
A3 8p 2.0TDI 140hp : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=514589
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
Elegancko prezentuje sie z tym kołem. Połączenie koła, frontu z doborem kolorów jest mistrzowskie
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
KoVal, koledze właśnie urodziła się córeczka...
a dach na biało jak najbardziej...
GRATULUJĘ NARODZIN....BĘDZIE Z NIEJ NA PEWNO MAŁA VW MANIACZKA JAK TAKA...GRATULACJE...
a dach na biało jak najbardziej...
GRATULUJĘ NARODZIN....BĘDZIE Z NIEJ NA PEWNO MAŁA VW MANIACZKA JAK TAKA...GRATULACJE...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
No dobra, a teraz wszyscy czekamy na foto fotelika
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Gratki i powodzenia bo wiem co ciebie czeka sam mam 7 miesięcznego juniora