R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Gluszcz wypic musisz napewno wiec jak kierowcy nie zalatwisz to zostajesz tam do rana
Macie już jakąś ostateczną liste aut i ich kierowców ?
Macie już jakąś ostateczną liste aut i ich kierowców ?
Na bieżąco aktualizuję listę opłaconych. Listy obiecujących, że wpłacą nie prowadzę
Dzisiaj doleciało jeszcze Audi S4, 470 koni, świeżutki będzie od Rogala
Dzisiaj doleciało jeszcze Audi S4, 470 koni, świeżutki będzie od Rogala
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
A ja będę najsłabszy
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Kierowniczka jest chętna ale wiesz jak to jest z kobietami, zmienna jestkarpi78 pisze:Gluszcz wypic musisz napewno wiec jak kierowcy nie zalatwisz to zostajesz tam do rana
Super,mam nadzieję że materiały foto i multi po zlocie napędzą koniunkturę na next R event np. zimowyzlos pisze:Dzisiaj doleciało jeszcze Audi S4, 470 koni, świeżutki będzie od Rogala
Trochę jeszcze tych aut VW z R brakuje -r50,r36 no i chyba protoplasty rodziny R -Golf 2 Rallye
nie oto biega tak do końca ,zawsze można odwiedzić tuneraMatthewG pisze:A ja będę najsłabszy
Znam jednego fajnego rallye z chelmna, jest na moim filmie z manii niestety brak kontaktu. Pisalem do niego o zlocie i cisza
Re: R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Dla nas będzie oddzielna kategoriaMatthewG pisze:A ja będę najsłabszy
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Dokładnie Michał, tutaj się z Tobą zgadzam Na dodatek z nowych eRek to chyba tylko my jesteśmy prawdziwymi kierowcami bo reszta to DSG
2015 - ... Mocy przybywaj?
Dokładnie, ja się też do tych" leniwców "zaliczam.Chłopaki,przecież wiadomo,że tam nie będzie żadnej napinki.To nie te klimaty Chodzi o to, żeby przede wszystkim się spotkać,zapoznać bliżej,pobajerzyć , wymienić poglądy i pokatać po fajnym torze,a nie po to żeby "komuś" udowodnić,że jest się mocniejszym.Ja osobiście nie mogę się już doczekać,a ćwiartkę zasugerowałem Tomciowi,żeby było jakieś urozmaicenie i dobra zabawa Pozdrowionka.MatthewG pisze: Na dodatek z nowych eRek to chyba tylko my jesteśmy prawdziwymi kierowcami bo reszta to DSG
+1Rybak pisze: Chodzi o to, żeby przede wszystkim się spotkać,zapoznać bliżej,pobajerzyć , wymienić poglądy i pokatać po fajnym torze,a nie po to żeby "komuś" udowodnić,że jest się mocniejszym.Ja osobiście nie mogę się już doczekać,a ćwiartkę zasugerowałem Tomciowi,żeby było jakieś urozmaicenie i dobra zabawa Pozdrowionka.
Poza tym
R-ka w manualu to rarytasik jest
Mi tam wystarczy że Mateuszka objadę
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
A żebyś wiedział,bo bardzo chętnie bym się katnął erką właśnie w manualuvrs pisze:R-ka w manualu to rarytasik jest
Z drugiej strony to i dobrze,bo przynajmniej nie będzie upału (lepsza termika aut)
Z tego co wiem to moja i Mateusza to dwie jedyne w PL, mk6 oczywiścieRybak pisze:A żebyś wiedział,bo bardzo chętnie bym się katnął erką właśnie w manualuvrs pisze:R-ka w manualu to rarytasik jest
Ad pogoda, to jak by trochę popadało to tylko fun byłby większy i dla opon lżej
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
a mnie martwi coś innego
krótko mówiąc pupa ZBITA
26 czerwca mam 2 egzaminy na uczelni. kolejny termin w październiku - poprawkowy...
musze to przemyślec ale... chyba cienko to widze
krótko mówiąc pupa ZBITA
26 czerwca mam 2 egzaminy na uczelni. kolejny termin w październiku - poprawkowy...
musze to przemyślec ale... chyba cienko to widze
Golf R 2.0 TSI 270 KM(199 kW),4MOTION, Rising Blue,3dr, Vienna, DSG, DCC, zklany dach, kamera Rear Assist,RCD 510, 19"Talladega http://tinyurl.com/7no3oju
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj