[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
oj POOREK, pamiętam że na majovwce też trzeźwy nie byłeś ale miło było poznać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
To są jakieś pomówienia poświadczam że Piotrek był trzeźwy,jak i cała reszta ekipy.rysiektr pisze:oj POOREK, pamiętam że na majovwce też trzeźwy nie byłeś ale miło było poznać
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Miło było dzisiaj na Galerii poznać, auto bardzo fajne, ale Recaro takie, jak były uwalone, tak wsadzone do auta
k0nr4d, one nie są uwalone, tylko ten niebieski materiał się wytarł i jest taki brzydki ślad, poorek o tym pisał wcześniej już
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Aaaa, no to przepraszam Ale jest to już powód do obszycia np. skórą
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki twoja Polóweczka też niczego sobiemateuszz117 pisze:Golfik super,na zywo jeszcze lepiej wyglada,na nysie ogladalem i po drodze
nie lej mi tu wody, trzeba się zgadać z jakimiś wolnymi dniami i znaleźć okazję do świętowaniamarcino pisze:To my dziękujemy i Wiemy, że Nysa za Rok, za Dwa,za Dziesięć, to będzie picie Urodzinowo hehehePOOREK pisze:dziękuję wszystkim z którym się bawiłem, nie chcę nikogo pominąć, w szczególności dziękuję tym którzy byli z nami pod jednym pawilonem (kolejność nie ma znaczenia) czyli:
Maćkowi, Rysiowi, Patrycji, Adrianowi, Monice, Sergiuszowi, Monice, Darkowi, Ewelinie, Bartkowi, Anetce, Krzyśkowi, Karolowi, Marcinowi, Kanclerzowi i chłopom z toledziaka których po dziś dzień nie mogę spamiętać który jest który tj. Kuc, Patryk, Bażant i OrginaU - Sebastian DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI
Co by OT nie robić..
Jak człowiek patrzy na Auto to bierze siłę i zaczyna dłubać przy swoim
Pozdro chłopie
rysiektr pisze:oj POOREK, pamiętam że na majovwce też trzeźwy nie byłeś ale miło było poznać
generalnie na majvwoce musieliśmy się zaprawić przed Nysą, ale przecież nie było z nami tak źle człowiek nie wielbłąd... szkoda Rysiu że byliście tak krótkojbs-78 pisze:To są jakieś pomówienia poświadczam że Piotrek był trzeźwy,jak i cała reszta ekipy.rysiektr pisze:oj POOREK, pamiętam że na majovwce też trzeźwy nie byłeś ale miło było poznać
k0nr4d pisze:Miło było dzisiaj na Galerii poznać, auto bardzo fajne, ale Recaro takie, jak były uwalone, tak wsadzone do auta
Damian92 pisze:k0nr4d, one nie są uwalone, tylko ten niebieski materiał się wytarł i jest taki brzydki ślad, poorek o tym pisał wcześniej już
miło było poznać, a z fotelami dokładnie tak jak piszecie ten niebieski materiał wygląda przeokrutnie... przed wrzuceniem ich do wnętrza wszystko było wyprane póki co, nic narazie na to nie poradzę, bo na sezon nie rozbiorę auta żeby jeździć nie można było ale zima jest długa, planów mnóstwo, czas wszystko pokarzek0nr4d pisze:Aaaa, no to przepraszam Ale jest to już powód do obszycia np. skórą
nawiązując jeszcze do Galerii, to byłem dzisiaj autkiem na imprezce motoryzacyjnej w Łodzi, dziękuję Adrianowi za towarzycho bo sam pewnie bym się nie ruszył fotki jakieś wstawię później jak zbiorę i przydałoby się trochę zaległych fotek z Nysy wrzucić w temat ostatnio nie mam na nic czasu, więc niestety i mody czekają na lepsze czasy....
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
lizus !!kostek pisze:Mówiłem że będę pisać na forum no i piszę
Auto widziane po raz n-ty więc nie będę powtarzał jakie jest zajebiste.
W końcu udało się na spokojnie porozmawiać,fajne z was typki,do następnego
masz Poorson Tisery
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
fajna trójka i plus za hawaii
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Widziane na galerii Lakier to chyba codziennie polerowany
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki wielkie miło że się podoba w końcu w lato auta mają najwięcej blasku więc wakacyjny klimat wskazanysynec pisze:fajna trójka i plus za hawaii
właśnie że nie, auto było tylko z kurzu ogarnięte, nie było nawet okazji i czasu żadnego mleczka położyć co mnie bardzo drażniło że auto nie wyglądało w 100% tak jak powinno ale mimo wszystko dzięki za miłe słowoMaciuśLDZ pisze:Widziane na galerii Lakier to chyba codziennie polerowany
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Świetny pomysł na Golfika, widziany na żywo w Radomiu... po prostu robi show na ulicy
moje GTI Edition... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=409688" onclick="window.open(this.href);return false;
Powiedz mi jak wygląda u Ciebie sprawa z gwintem ?? Dzięki czemu jest zawdzięczane, że on leży tak jak widać na zdjęciach :>