[Subwoofer][mk4] W miejscu koła zapasowego
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Witam Kolegów. Czy ktoś z Was widział projekt takiej zabudowy lub sam coś takiego organizował u siebie w samochodzie i Ma jakiś krótki poradnik w tym temacie lub może udzielić jakiś podstawowych rad. Byłbym bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
Taki to już wariat ze mnie!!!
Przejrzyj tu na forum dział z projektami aut użytkowników, zapewne znajdziesz inspirację by coś takiego zrobić.
Generalnie robisz jak Ci pasuje, skrzynie najlepiej sklecić sobie z drzewa itd. Chyba nawet gdzieś tu na forum widziałem coś w tym stylu, choć mogła to być zabudowa wzmacniacza.
Generalnie robisz jak Ci pasuje, skrzynie najlepiej sklecić sobie z drzewa itd. Chyba nawet gdzieś tu na forum widziałem coś w tym stylu, choć mogła to być zabudowa wzmacniacza.
jak dobrze namoczysz i nagniesz to zrobisz i z drzewa;) tylko będzie to trwać.... miesiącedan124 pisze:Z drzewa??
u mnie jest zabudowa w miejscu na zapasksieciujarek19 pisze: Czy ktoś z Was widział projekt takiej zabudowy lub sam coś takiego organizował u siebie
dan124 pisze: MDF i żywica + mata.
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [Subwoofer][mk4] W miejscu koła zapasowego
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12