Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ostudziłeś goRybak pisze:Otworzyłem okno i się go zapytałem czy ma ochotę dalej się ścigać,a chłopaczyna oznajmił,że już ma dość
masz racje:) trzeba pokazac gdzie jego miejsceRybak pisze:Ja generalnie jeżdżę w miare spokojnie i staram się nie naginać zbyt mocno przepisów,ale jak jakiś " kozak "np. trąbi , ponagla i zachowuje się generalnie bezczelnie na drodze,to w tedy skrzynka idzie w tryb sport i już nie ma zmiłuj
+1Rybak pisze:Jak dla mnie to wydech czwórki wymiata nawet w serii.Seryjna piątka i szóstka się chowa
karpi78 pisze:kompletny układ wydechowy MILLTEK GOLF IV R32
piter19722 pisze:dalszy ciąg filmiku kompressorek robi swoje
O co chodzi? Bo nie rozumiem.gluszcz pisze:W Pl zostanie mg i jestem prawie na tak choć pamiętając R Drake to nie jestem przekonany do tego tak do końca .
Post poniżejzlos pisze:Matti
Jak będziesz wyspany proszę o wypracowanie na temat wyższości głośnej pierdziawki nad taką cieniutką
Mateusz,nie przejmuj się jak się ochłodzi to będzie pierdział, puszczał bąki aż miłoMatthewG pisze:- wydech się przepala i trochę cichnie po kilkuset km aaaa![]()
Drobnostka Mati,dla mnie to przyjemność pomóc koleżce.Dobrze to ująłeś:dobre bo polskie,bo nie zawsze to co zagramaniczne jest lepsze i akurat w tym przypadku tak jest.A swoją drogą Twoje posty to coraz większa profesuraMatthewG pisze:Jarek wielkie dzięki wiesz za coPamiętajcie: dobre bo polskie!
Dokładnie, chciałbym żeby znów grał tak jak po zamontowaniuRybak pisze:A jak się przepali i cichnieto myślisz sobie:cholera jaka szkoda,a było tak fajnie i hardcorowo,szkoda że już się skończyło,mogłoby tak zostać,a żona pomarudziła by trochę i byłoby po sprawie
Bardzo dziękuję Jarku, pracuję nad sobąRybak pisze:A swoją drogą Twoje posty to coraz większa profesura
Jeśli chodzi o przepustnicę to problem polega na tym, że przy takiej średnicy wydechu każde jej drgnięcie będzie wyczuwalne na pedale gazu, słowa Michała.siwy_mag pisze:Byłem zdecydowany na wydech trochę cichszy z przepustnicą ale po twoim poscie Mateusz nie wiem czy nie zmienie decyzji
A masz jakieś zdjęcie z widocznym kolankiem? Tam to jest dopiero dramatzlos pisze:Tak wygląda DP w serii mk6 R20:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości