A3 Kolejne audi od Granula
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Nadszedł czas na prawdziwą sesje więc o to i efekty:
(dodam, że wycieraczki już nie ma i czekam na zaślepkę)
(dodam, że wycieraczki już nie ma i czekam na zaślepkę)
- wisniowy098
- Użytkownik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4480338" onclick="window.open(this.href);return false; Czarna Wiśnia !:)
Super maszyna ;] jak sie dorobie to swojemu mk2 sprawie braciszka w postaci a3:D
A jak we wnetrzu? bo nie widac na fotach ;d
A jak we wnetrzu? bo nie widac na fotach ;d
Kupiłem zaślepkę wycieraczki ale jej instalacja mnie przeraziła, gdyż muszę się pozbyć całego silniczka i tu jest problem bo on jest połączony wężykiem od spryskiwaczy a tego nie mam pojęcia jak odłączyć
Zabrałem się za licznik a Car audio już do mnie jedzie czyli Sub+Wzmak u-Dimension + KENWOOD KDC - 5047U będzie już więcej basu
Naturalna przymiarka do Gleby da się jeździć mimo, że koło chowa się w nadkola to nic nie tzre na dziurach więc będzie ok na gwincie
Zabrałem się za licznik a Car audio już do mnie jedzie czyli Sub+Wzmak u-Dimension + KENWOOD KDC - 5047U będzie już więcej basu
Naturalna przymiarka do Gleby da się jeździć mimo, że koło chowa się w nadkola to nic nie tzre na dziurach więc będzie ok na gwincie
Jest i Car audio jestem z niego bardzo zadowolony. Radio jakie wybrałem to Kenwood KDC-4057U na subie i wzmaku od u-Dimension, który to mnie nie zawiódł już drugi raz. Uzyskałem dzięki temu fajny głęboki basik jest dla mnie ok. Głośniki w drzwiach na wygłuszeniu i pod Kenwoodzikiem ożyły ale z czasem przodzik też pójdzie do modernizacji.
" onclick="window.open(this.href);return false;
No i Efekt ramek na liczniku (jeszcze bez bonusu niedługo i to założę )
" onclick="window.open(this.href);return false;
No i Efekt ramek na liczniku (jeszcze bez bonusu niedługo i to założę )
- elpiotrek
- Forum Master
z przodu seria ale będa Hercyki tyle że jednak 13" bo przeróbka na 16" jest cholernie kosztowna i męcząca. Owe radio które mam nieźle sobie poradziło z tymi seryjnymi i bardzo fajnie i czysto gra, po ustawieniu filtrów jest miodzio jak na serie także projekt pod względem CA napewno się rozwinie mocniej. Ale teraz następną pierwszą modyfikacją będzie GWINT
No i zrobiłem troszkę zdjęć wnętrza po moich małych modach. Sorry, że tak brudno ale nie mam czasu się wziąść za to, sam siebie nie poznaję. Na urlop obszyje całe wnętrze to i wypiorę fotele i posprzątam auto.
No i zrobiłem troszkę zdjęć wnętrza po moich małych modach. Sorry, że tak brudno ale nie mam czasu się wziąść za to, sam siebie nie poznaję. Na urlop obszyje całe wnętrze to i wypiorę fotele i posprzątam auto.
- elpiotrek
- Forum Master
ale masz fotele fajne:D gałka tez niezła, ale kiera mi sie nie podoba:P co to za wzmak? ja zgodnie z Twoją poradą tez Hertz'e kupilem:)
u-dimension wzmak jak i skrzynia dedykowana mocowo pod skrzynie do przodu też Hertze przyjdą tylko że u mnie na początku jednak 13"
Kierownica będzie obszyta na nowo to będzie lepiej się prezentować Czerwoną nicią obszyję ją i z dodatkiem skóry performowanej.
Kierownica będzie obszyta na nowo to będzie lepiej się prezentować Czerwoną nicią obszyję ją i z dodatkiem skóry performowanej.
Dziękuje że się podoba staram się
dziś skończyłem licznik
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dziś skończyłem licznik
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kolego a ta Twoja audiczka do sprzedania jest tak jak stoi? tzn Car Audio i fele w tej cenie co na Alledrogo?? pytam bo czegoś takiego szukam tylko muszę poczekać aż mi kaskę z odszkodowania za kradzież poprzedniego autka wypłacą:/ będę wdzięczny za odp
pzdr
pzdr
- wisniowy098
- Użytkownik
z tego co wiem to cena jest bez felg i caraudio, ale to do niego po pełne info sie zgłoś
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4480338" onclick="window.open(this.href);return false; Czarna Wiśnia !:)